ASUSTEISTA PIRISTYSTÄ KEVÄÄSEEN!

 

Nahkasta on moneksi

Yours Mine Designin talvi on ollut täynnä intoa ja uusia tuulia! Vaikka koko maailma elää tällä hetkellä varsin epävarmoja aikoja on meidän alkuvuoteemme mahtunut myös paljon iloisiakin asioita. Helmikuun alussa oli vuorossa muutosten ensimmäinen askel, kun toimme valikoimiimme suomalaisen nahkateollisuuden ylijäämänahasta valmistetun asustemalliston. Poron nappanahasta valmistetut asusteet ovat vieneet niin aikuisten kuin pienempienkin käyttäjien sydämet.

 

Asustemallistoon kuuluu muutama eri mallinen rusettiponnareita, –pinnejä kuin mirrejäkin. Asusteet sopivat mainiosti sekä aikuisille että lapsille. Olemme halunnut luoda jokaiselle mahdollisuuden kuljettaa mukanaan palaa Suomen Lappia. Lapin raitista ilmaa ja puhdasta luontoa. Käyttämässämme nahassa saattaa olla viiruja, ne kertovat poron tarinaa. Naarmuja naahassa voidaan peittää painamalla 3D kuvioita nahan pintaan, mutta  mielestämme kuviointi vie mukanaan materiaalin luonnetta.

Tuotteiden määrät ja värit vaihtelevat valikoimissamme sen mukaan, mitä ylijäämä paloja tehtaalta jää

musta mirri_musta rusetti_Miesten mirri_poikien mirri_miesten rusetti_poikien rusetti_nahkarusetti_nahkamirri_poronnahka_nahka_poro_suomi_lappimusta mirri_musta rusetti_Miesten mirri_poikien mirri_miesten rusetti_poikien rusetti_nahkarusetti_nahkamirri_poronnahka_nahka_poro_suomi_lappi

 

Ekologisuus ja eettisyys edellä

 

Poron nahka on pohjoismaalainen luksusmateriaali ja meidän pohjoisen Euroopan maiden erikoisuus. Ekologisuus ja eettisyys on meille sydämen asia. Asusteemme ovat suomalaisen nahkateollisuuden ylijäämänahkaa. Hyödyntämämme poron nappanahka saattaa olla jopa maailman ekologisinta nahkaa. Kun Yours Mine Design ei pysty sitä enää omiin tarpeisiin käyttämään, lahjoitetaan loput nahanpalat päiväkodeille askartelua varten. Meille on tärkeää, että mitään ei heitetä hukkaan, vaan luovutetaan nahka lasten luovuuden käyttöön.   

 

Poron nappanahka on eettinen ja ekologinen valinta. Porojen hyvinvoinnista huolehditaan. Ne saavat kulkea vapaana luonnossa ja syödä luonnonantimia. Nahkaa tuotetaan lihateollisuuden sivutuotteena. Niiden lihat, luut ja nahka käytetään. Nahka käytetään useiden toimijoiden kautta loppuun asti ja näin ollen myös hiilijalanjälki jää huomattavan pieneksi.

musta mirri_musta rusetti_Miesten mirri_poikien mirri_miesten rusetti_poikien rusetti_nahkarusetti_nahkamirri_poronnahka_nahka_poro_suomi_lappimusta mirri_musta rusetti_Miesten mirri_poikien mirri_miesten rusetti_poikien rusetti_nahkarusetti_nahkamirri_poronnahka_nahka_poro_suomi_lappi

 

Poron nahka on huoleton hoidettava

Nahka on materiaalina mahtava ja kestävä. Yksi asia on hyvä muistaa. Nahkaa ei tule vesipestä! Vesi ei oole nahalle ideaalinen materiaali, mutta jos tuote kastuu anna sen kuivua rauhassa. Kuivattaminen tuhoaa nahkaa ja saattaa tehdä siitä kuivan käppyrän. Jos haluat huoltaa rusettia niin paras mahdollinen on nahan hoitoaine. Näin saat rusetin kestämään kauniina vuosia.

Mukava tietää

Suomesta myydään poron nahkaa myös suurille muotitaloille kuten Armanille.