Baby birdnest – vauvan unipesä, 40×70 kylmäharmaa

167,40 

Merinovillainen unipesä suojelee sinunkin pienokaistasi. Jokainen unipesä valmistetaan sinulle käsin tilauksesta. Pehmeä pesä sopii esim. rattaille tai sohvalle tuudittamaan lämpimään uneen.

Baby birdnest on valittu House&Gardenin huhtikuu/2019 ja kesäkuu/2019 numeroon. Unipesä sulostutti myös britti-Voguen toukokuu/2019 ja heinäkuu/2019 numeroissa.

 

Unipesät valmistetaan käsityönä tilauksesta.

Toimitusaika on 10-14 arkipäivää.

Voit tiedustella lisää värejä myynti@yoursminedesign.fi

 

Ikäsuositus: 0-6kk

Väri: Harmaa

Koko: 40 x 70cm

Materiaali: 100% mulesing vapaa merinovilla. Esikehrätyn merinovillan pintaa ei ole kierretty kiinni kuten langoissa. Pinta saattaa tästä johtuen päästää haituvaa, tämä on materiaalin ominaisuus.

Hoito-ohje: Poista pöly ja eläinten karvat ravistelemalla. Haitua voit poistaa kiertämällä ja vetämällä sitä villan suuntaan. Ravistelemalla pesää, saat myös mahdollisesti venyneitä silmukoita tasaantumaan.

 

Valmistus: suunniteltu ja käsin valmistettu Suomessa

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Lisää suosikkilistalleni
Lisää suosikkilistalleni
EAN: N/A Tuotetunnus (SKU): U30010 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Vauvan unipesä antibakteerisesta merinovillasta

Juuri se täydellinen vanhemmilleen ja ainutlaatuinen ihme, jota haluaa vaalia kaikelta pahalta ja vaaralliselta, mitä maailma päällään kantaa. Pehmeä ja lämmin unipesä onkin pienokaiselle turvallinen paikka tutustua maailman menoon ja vilskeeseen. Nähdä ne talven ensimmäiset lumihiutaleet ja tuntea kevään poskia hennosti lämmittävät auringonsäteet. Kietoa pienet kädet vanhempien niin suurilta tuntuvien sormien ympärille ja hamuilla uteliaana kohti ympärillä suurena ja avarana aukeavaa maailmaa.

Suomalaista käsityötä 

Yours Mine Designin ainutlaatuinen vauvan unipesä on valmistettu käsin koto-Suomessa. Materiaalina tässä käytännöllisessä tuotteessa on käytetty parasta mahdollista mulesing-vapaata merinovillaa. Näin ollen voit olla varma, että lapsesi turvasatama on valmistettu eläinten parasta ajatellen!

Materiaalina merinovilla on ihanan lämmin ja pehmeä, mutta ei kuitenkaan hiostava. Merinovilla on varsin huono kasvualusta mikrobeille, joten sen voikin sanoa olevan luonnostaan antibakteerinen. Villa ei myös juurikaan sido itseensä hajuja, joten mitä tulee pyykkäämiseen, usein pelkkä reilu tuuletus riittää koneessa pesemisen sijaan. Pölyn ja eläinten karvat voi poistaa helposti unipesää ravistelemalla.

Unipesässämme käytetty merinovilla on esikehrättyä, mikä tarkoittaa, että sen pintaa ei ole kierretty kiinni kuten langoissa. Tästä johtuen pesän pinnasta saattaa lähteä pienenpientä hahtuvaa. Ne voi poistaa kiertämällä ja vetämällä sitä villan suuntaan. Erittäin yksinkertaista huoltoa siis!

Yours Mine Designin vauvan unipesä sopii lattialle, pinnasänkyyn tai rattaisiin

Pehmeän ja joustavan materiaalinsa ansiosta unipesää voi myös käyttää erittäin monipuolisesti. Voit esimerkiksi asettaa sen sellaisenaan lattialle tai jollekin tasolle, kuten sohvalle, sängylle tai nojatuoliin. Voit kuitenkin käyttää sitä myös esimerkiksi rattaissa, pinnasängyssä tai kehdossa. Oikeastaan lämpöinen vauvojen unipesä sopii kaikkialle, missä lapsesi vain saa unen päästä kiinni. 

Mikäli olet tarkka kotisi ja etenkin lastenhuoneesi sisustuksesta, vauvan unipesä ei tuota ongelmia tälläkään saralla. Yksinkertainen luonnonvaalea väri takaa, että pesä solahtaa helposti osaksi kotiasi. Sen muhkea ja kookas neulos toimii itsessään jo yhtenä sisustuselementtinä!

Anna siis lapsellesi parasta mahdollista turvaa ja hellyyttä. Anna pienokaisesi unelmoida tulevista seikkailuista ja koitoksista unipesän pehmeästä ja rauhallisesta huomasta käsin. Sieltä hän lähtee valloittamaan maailman, yksi askel kerrallaan.

Parhaat unet vauvallesi

Vauvojen unipesä on erittäin pehmeä sekä mukava alusta vauvan unihetkiä varten. Turvallisuuden tunne sekä rauhallisuus ovat tuntemuksia, joita vauvat usein kokevat, kun heidät laitetaan tällaiseen pesää unta varten. Yours Mine Designin tuotteet on suunniteltu aina loppukäyttäjää ajatellen, joten tässäkin tapauksessa vauvojen “asettamat” ehdot ovat kaiken A ja O.

Pehmeä merinovillamme on myös erittäin hyvin lämpöä pitävä sekä takaisin iholle heijastavaa materiaalia. Vauva ei koe lämpöä pelkästään peiton avulla vaan myös alapuolelta unipesän toimesta. Näin vauvalle tulee kokonaisvaltainen ja lämmin olo unipesässä, mikä nostaa turvallisuuden ja uneliaisuuden tunnetta.

Vauvan unipesä takaa unet paikasta riippumatta

Matkustaminen on stressaavaa jopa meille aikuisille. Oma sänky sekä tuttu toimintaympäristö jää kotiin, ylimääräisiä ärsykkeitä on tarjolla joka puolella ja matkatessa ilmestyy aina odottamattomia mutkia matkaan. Vaikka vauvat ovat yleensä näistä mutkista autuaan tietämättömiä, uusi ympäristö sekä uudet kokemukset väsyttävät ja voivat rasittaa.

On siis erityisen tärkeää taata vauvalle hyvät unet myös reissussa. Vauvan unipesä kulkee kätevästi mukana keveytensä sekä pienen kokonsa ansioista. Se on helppo pakata mukaan niin autoon kuin vaikkapa junaan, eikä laukkuun tule painoa lisää juuri ollenkaan. Ja mikä tärkeintä, vauvallasi on tuttu ja turvallinen uniympäristö, vaikka katto ja seinät ympärillä saattaisivatkin vaihtua.

Huolehdi siis vauvasi unista ja osta meiltä unipesä vauvallesi.

Lisätiedot

Paino1,8 kg
Mitat445 × 315 × 214 cm
Pesuohjeet

Jos unipesään tulee nestemäisiä tahroja, poista tahrat heti. Huuhtele tahran kohta kylmässä, juoksevassa vedessä kunnes tahra on poissa. Laita pestyn kohdan molemmille puolille kuivat pyyhkeet, painele kuivaksi. Kuivaa Baby birdnest tasaiselle ja ilmavalle alustalle kunnes se on täysin kuiva. Voit käyttää myös pakastamista bakteerien poistamisessa. Anna Baby birdnestin kuivua ja lämmetä täysin ennen kuin laitat siihen vauvan.

Huomioithan ettei materiaalia tule pestä pesukoneessa. Voit käyttää suojauksessa esimerkiksi harsoliinaa.

Koko

75 x 40 x 15 cm, 0-6 kk