Bomu – lasten peitto

39,90 

Bomu on pienten ehdoton suosikki peitto!

  • 100% puuvillaa
  • Suunniteltu Suomessa
  • Leveys 80cm
  • Pituus 110cm
  • Ulkonevat korvat ja hännän tupsu
  • Valkoinen pupu, harmaa tausta

Suositellemme pesua saman väristen kanssa. Pesu 40 asteessa.

Varasto loppu

Lisää suosikkilistalleni
Lisää suosikkilistalleni
EAN: 6429810100153 Tuotetunnus (SKU): V10012 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Lasten peitto Bomu

Lasten peitto Bomu on ehdottomasti yksi vekaroiden suosikeista! Tämän harmaavalkoisen torkkupeiton alla on mukava ja lämmin vedellä sikeitä sekä kerätä voimia tulevia seikkailuja varten. Bomu-peitto on myös helppo ottaa osaksi päivän leikkejä, ja sillä peittelee kätevästi isommankin joukon esimerkiksi nukkeja tai pehmoleluja.

Lasten peitto Bomu on laadukasta puuvillaa 

Bomu-peitto on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Kiinassa laadukkaasta ja miellyttävästä 100-prosenttisesta puuvillasta. Vaikka tuote ei olekaan valmistettu Suomessa, me Yours Mine Designilla valitsemme ulkomaalaiset yhteistyökumppanimme erittäin tarkasti. Haluamme olla varmoja, että yritykset noudattavat korkeaa moraalista ja eettistä toimintatapaa, jonka lisäksi materiaalien tulee olla laadukkaita sekä kestävää kehitystä tukevia.

Bomu-peitto on kooltaan 74 cm x 106 cm, joten sen alle mahtuvat niin pienet vauvat kuin jo vähän isommatkin taaperot. Peitto on kaksivärinen, ja itse pupu, sen korvat sekä häntä ovat valkoiset. Erityisen mielenkiintoisen tapauksen viltistä tekevät juuri korvat ja häntä: ne ulkonevat itse muusta viltistä, joten sen lisäksi, että viltti suojaa lasta, sen ulokkeet toimivat myös oivina leluina!

Lasten peitto osana kodin sisustusta

Bomu-peitto on väritykseltään varsin neutraali, joten se sopii hyvin vähän pelkistetymmänkin skandikodin lastenhuoneeseen. Tämän hetken trendi on nimenomaan yhdistellä valkoisen, harmaan ja mustan erilaisia sävyjä, ja harmaavalkoinen lasten peitto sopii joukkoon kuin nenä päähän. Oli kyseessä sitten pinnasängyn reuna, sohvan selkänoja tai seinällä roikkuva naulakko, Bomun voi sijoittaa huolettomasti mihin tahansa osaan lastenhuonetta.

Monikäyttöinen lasten peitto

Bomu on monikäyttöinen peitto isolla ämmällä, ja kulkee pienokaisesi mukana koko tämän lapsuuden ajan. Pienenä lapsi on helppo kapaloida lämpimän ja pehmeän peiton sisään, tai peittoa voi käyttää esimerkiksi pinnasängyn pohjalla lapsen nukkuma-alustana. Kun vekaran omat jalat alkavat kantaa, kulkee peitto mukana leikeissä nukketalon ja pehmolelujen parista aina hiekkalaatikon reunalle ja leikkipuistoon. Sitä voi käyttää esimerkiksi viittana tai lelujen peittona, vain mielikuvitus on rajana!

Anna siis lapsellesi elämän ala- ja ylämäissä mukana kulkeva aarre, Bomu-torkkupeitto. Tämä kestävästä puuvillasta valmistettu tuote kestää pienet hankaumat ja nirhaumat, aivan kuten lapsesikin.

Lisätiedot

Paino0,3 kg