Halipupu

62,00 

Suloinen. Herttainen. Ihastuttava. Halipupu vilttimme on tuota kaikkea. Viltti on Suomessa valmistettu Italialaisesta, mulesing-vapaasta merinovillasta. Kuvio käännettävä vastavärein viltissä.

Viltin koko on 70x100cm.

Materiaali: merinovilla, 100% mulesing-vapaa.

1 varastossa

Lisää suosikkilistalleni
Lisää suosikkilistalleni

Kuvaus

Vauvan viltti Halipupu sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen

Vauvan viltti Halipupu on kaikessa yksinkertaisuudessaan suloinen, herttainen ja ihastuttava – siis jokaisen taaperon ja vanhemman unelmatuote! Älä kuitenkaan anna nimen johtaa sinua harhaan, sillä viltti hyvin myös osaksi jo vauvaiän ohittaneiden naperoiden arjen ihmettelyä ja uuden oppimista.

Tämän merinovillasta valmistetun pehmeän ja lämpöisen pupuviltin alle lapsen on esimerkiksi mukava käpertyä sohvannurkkaan katsomaan Muumeja tai kuuntelemaan vanhempien lukemaa jännittävää iltasatua. Mistä tahansa rakkaimpasi innostuukaan, Halipupu kulkee helposti ja kätevästi mukana matkassa.

Vauvan viltti on helppohoitoinen

Pirteä ja helposti mukana kulkeva vauvan viltti on valmistettu Suomessa. Materiaalina on puolestaan käytetty parasta mahdollista 100-prosenttista italialaista mulesing-vapaata merinovillaa. Tämä takaa, että lapsi voi vedellä sikeitä sellaisen tuotteen lämpöisessä huomassa, jonka valmistamisessa on ajateltu erityisesti eläinten oikeuksia ja hyvinvointia.

Viltti on kooltaan erittäin reilu, 70 cm x 100 cm, joten sen alla mahtuu pötköttelemään ja elämää ihmettelemään mukula jos toinenkin. Ja jos viltti jossain vaiheessa sattuu tarvitsemaan pientä tai vähän suurempaakin puhdistamista, niin sekin käy erittäin näppärästi eikä vaadi sen suurempia taitoja tai tietoja. Viltin voi pestä huoletta pesukoneessa ja se kestää jopa 60 asteen pesulämpötilan. Suositeltu pesulämpötila on kuitenkin 40 astetta. Ja puhdasta on taas ennen kuin huomaatkaan!

Ihastuttava kuosi tuo vaihtelua

Oman twistinsä Halipupu-vilttiin tuo sen väri, sillä perinteisen valkoisen lisäksi viltistä löytyy myös herkkää violettia. Eikä tässä vielä kaikki, nimittäin vauvan viltti on neulottu käännettäväksi! Kyllä, kuulit oikein. Viltin toista puolta koristaa valoinen pupu violetilla taustalla, toista taas päinvastainen väriyhdistelmä. On Halipupu siis miten päin tahansa, se on aina oikein päin ja näyttää aivan yhtä ihanalta. Voiko homma enää helpommaksi muuttua? Emme usko!

Käytännöllisyytensä takia Halipupu soveltuu lähes minkälaiseen hetkeen tahansa. Oli kyseessä sitten lapsesi päiväuniaika tai vaikka yökylä naapurin naperon luokse, pupuviltti kulkee matkassa näppärästi mukana. Nukkumisen lisäksi tämä viltti sopii erittäin hyvin myös osaksi arjen leikkejä, ja esimerkiksi pehmolelut ja nuket saavat sen alla unta aivan yhtä helposti kuin oma lapsesikin. Kyseessä on todellakin koko perheen tuote!