Helmi

89,00 

Suomessa suunniteltu, Suomessa valmistettu.

Helmi viltin koko on 80 cm x 120 cm.

LuonnonvalkoinenLuonnonvalkoinenHarmaaHarmaa
Poista
Lisää suosikkilistalleni
Lisää suosikkilistalleni
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Lasten viltti Helmi

Olipa lapsesi vilkas ja äkkipikainen kuin sähikäinen, rauhallisempi pohtija ja tarkkailija tai jotain näiden kahden ääripään väliltä, on lasten viltti Helmi oiva kaveri taaperollesi esimerkiksi päiväunille tai leikkien pariin. Peittele lapsesi tämän pehmeän viltin suojiin päiväunien ajaksi tai anna rakkaimpasi esimerkiksi peitellä omat pehmolelunsa, nukkensa tai pikkuautonsa suojaan Helmi-viltin lämpöiseen syleilyyn. Olipa pienokaisesi arki minkälaista tahansa, sopii Helmi osaksi sen jokaista uutta seikkailua! 

Lasten viltti Helmi on valmistettu parhaista materiaaleista

Tiesitkö, että Helmi-viltti ja Yours Mine Designin valikoimasta löytyvä Mini-Helmi-viltti ovat pupusisaruksia? Ainoa ero näiden välillä on niiden koko: Helmi on tuuman verran isompi, 80 cm x 120 cm, kun taas Mini-Helmin strategiset mitat ovat 70 cm x 100 cm.

Kuten Mini-Helmikin, myös Helmi-pupuviltin kotimaa on Suomi, sillä se on suunniteltu ja valmistettu täällä Pohjolan perukoilla. Materiaalina Helmi-viltissä on käytetty italialaista, 100-prosenttista mulesing-vapaata merinovillaa, joka on kuin tehty kestämään Suomen ilmaston vaihtelevia ja välillä erittäin oikukkaitakin sääolosuhteita. Merinovilla sekä eristää lämpöä iholle talven paukkupakkasissa, että vastaavasti pitää ihon viileämpänä esimerkiksi kesän hellepäivinä. Kiitos näiden mahtavien ominaisuuksien, merinovillasta valmistettu Helmi-viltti ei siis juurikaan hiosta rakkaintasi esimerkiksi päiväunien aikana, oli vuodenaika mikä tahansa.

Merinovilla on materiaalina myös erittäin helppohoitoista. Viltin voi heittää huoletta pesukoneeseen ja pestä jopa 60 asteessa. Suositeltu pesulämpötila on kuitenkin 40 astetta. Koska Helmi on valmistettu esipestystä merinovillalangasta, se ei myöskään kutistu pesussa, kunhan vain noudatat pesuohjetta. Helppoa kuin heinänteko!

Käsityötä parhaista mahdollisista materiaaleista

Vaikka Helmi-pupuviltti on erittäin pehmeä ja lämmin, sen lumoavin ja ihanin osa on kuitenkin pupunkorvat ja tupsuhäntä. Ja mikä parasta, ne on tehty käsityönä viltin viimeistelyn yhteydessä! Kyseessä on siis taattua kotimaista käsityötä parhaista mahdollisista materiaaleista.

Lasten viltti Helmi on siis täydellinen valinta lapselle kuin lapselle, rakastaa tämä sitten päiväunilla unelmointia ja voimien keräämistä tai lelujen parissa touhuamista. Helmi-pupuviltti on suunniteltu kestämään arkea, niitä pieniä kolhuja mutta toisaalta myös niitä ilon purkauksia. Toisin sanoen Helmi on tehty kestämään elämää sen kaikissa eri väreissä.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg
Mitat 15 × 15 × 15 cm
Väri

Luonnonvalkoinen, Harmaa