Kaksosten unipesä

197,40 

Merinovillainen kaksosten unipesä antaa vauvoillesi pehmeän ja lämpimän alun elämään. Jokainen unipesä valmistetaan käsin tilauksesta.

Kaksosten unipesä on 70cm leveä ja korkea.

 

Valmistamme käsityönä unipesät tilauksesta. Toimitusaika on 10-14 arkipäivää.

Lisää värejä ja yhdistelmiä voit tiedustella myynti@yoursminedesign.fi

 

Ikäsuositus: 0-6kk

Väri: Luonnonvalkoinen

Koko: 70 x 70cm

Materiaali: 100% mulesing vapaa merinovilla. Esikehrätyn merinovillan pintaa ei ole kierretty kiinni kuten langoissa. Pinta saattaa tästä johtuen päästää haituvaa, tämä on materiaalin ominaisuus.

Hoito-ohje: Poista pöly ja eläinten karvat ravistelemalla. Haitua voit poistaa kiertämällä ja vetämällä sitä villan suuntaan. Ravistelemalla pesää, saat myös mahdollisesti venyneitä silmukoita tasaantumaan.

 

Valmistus: suunniteltu ja käsin valmistettu Suomessa

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Lisää suosikkilistalleni
Lisää suosikkilistalleni
EAN: N/A Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

YOURS MINE DESIGN- KAKSOSTEN UNIPESÄ

Kaksoset tuovat mukanaan moninkertaisesti iloa ja onnenhetkiä, mutta myös moninkertaisen määrän työtä. Arkea helpottavia asioita on hyvä miettiä monikkolasten perheissä. Se mikä toimi yhden pienen kanssa, ei välttämättä toimikaan enää kahden kanssa. Kahden pienen vauvan kanssa kädet ovat täynnä töitä, mutta onneksi arkea helpottavia tarvikkeita löytyy myös kahdelle pienelle!

Yours Mine Design kaksosten unipesä on Sinun pienokaistesi ikioma, tuttu ja turvallinen paikka.  Tämä merinovillainen kaksosten unipesä on sekä kaunis, suloinen että lämmin. Unipesä on juuri sopiva kahdelle pienelle. Unipesässä jälkikasvusi voi nähdä kauniita unia tai vain katsella ja ihmetellä ympäröivää maailmaa ajasta ja paikasta riippumatta.  Unipesässä kaksoset voivat olla lähellä toisiansa, niin kuin ovat jo kohdussa ollessaan tottuneet. Kaksosten unipesää voit käyttää niin sohvalla, sängyllä, vaunuissa, nojatuolissa kuin vaikkapa lattiallakin.

Yours Mine Design- kaksosten unipesä on tehty parhaasta mahdollisesta, mulesing vapaasta merinovillasta. Se on siis eettisesti ja eläinten parasta ajatellen valmistettu. Merinovilla materiaalina takaa perheen uusimpien tulokkaiden unelle sopivan lämpötilan. Kaksosten merinovillaista unipesää voi käyttää niin talvella kuin kesälläkin materiaalinsa ansiosta. Unipesä ei hiosta kesällä, mutta on riittävän lämmin talvella. Se on materiaalinsa puolesta myös antibakteerinen ja helppo puhdistaa. Yleensä pelkkä ravistelu riittää unipesän puhdistamiseksi.

Luonnonvalkoinen Yours Mine Design vauvapesä on myös todella kaunis ja sen muhkea ja kookas neulos on sisustuselementti jo itsessään. Jokainen kaksosten unipesä valmistetaan käsityönä Suomessa. Se tehdään rakkaudella tilauksesta juuri sinun silmäteriesi unta ajatellen.

Vauvan uni

Uni on jokaisen vauvaperheen yleisimpiä puheenaiheita ja vauvan rauhallinen uni heijastuu koko perheen hyvinvointiin. Vastasyntynyt vauva nukkuu suurimman osan vuorokaudesta, mutta vauvojen unentarpeessa on myös yksilöllisiä eroja. Pienen vauvan elämä on täynnä erilaisia vaiheita, myös unen suhteen. Vauvan vuorokausirytmi ja uni muuttuvat vauvan kasvaessa ja kehittyessä. Vauva hakee turvaa, lämpöä ja läheisyyttä myös unen aikana ja mikä onkaan ihanampaa kuin käpertyä vauvan viereen nokosille kuuntelemaan vaimeaa tuhinaa.

Monet vauvaperheet miettivät unijärjestelyjä ja siihen liittyviä hankintoja jo ennen vauvan syntymää: Missä vauvamme nukkuu yöt? Missä vauvamme nukkuu päiväunet? Hankimmeko hänelle oman sängyn tai jonkinlaisen muun nukkumapaikan? Missä vauvan uni olisi mahdollisimman rauhallista ja syvää? Miten me vanhemmat saamme itse nukuttua? Usein perheet haluavat myös vauvalle hankittavien tarvikkeiden materiaalien olevan laadukkaita ja eettisesti valmistettuja. Mistä sitten löytää eettisesti valmistettuja ja laadukkaita lastentarvikkeita?

Ei ole olemassa yhtä ainoaa nukkumistapaa, joka sopisi jokaiselle perheelle. Nukkumistapoja on yhtä monia kuin perheitäkin ja jokainen varmasti löytää ajan mittaan juuri itselleen ja perheelleen sopivat tavat.

Etukäteen voi kuitenkin jo suunnitella tulevaa, onhan pesänrakennusvietti tärkeä osa valmistautumista vauvan syntymään.

Vauvan ja koko perheen rauhalliseen uneen kannattaa panostaa!

Miksi hankkia kaksosten unipesä?

Kaksosten unipesään sopii kaksi vauvaa vierekkäin nukkumaan tai vain ihmettelemään maailmaa. Kaksoset ovat jo kohdussa tottuneet olemaan lähellä toisiaan. Unipesä kaksosille tuokin pienokaisille turvaa sekä toisistaan että pehmeästä pesästä.

Kaksosten unipesän lämpö ja muotoilu muistuttavat pienokaisia äidin kohdun lämmöstä ja turvasta. Unipesä on vauvoille oma, ihana, turvallinen paikka, jossa nukkua tai vain ihmetellä ympäröivää maailmaa.

Vauvat nukkuvat päivän aikana hyvin paljon, eikä vauvalla välttämättä ole vielä tarkkaa vuorokausirytmiä. Vaikka pienokaisten viereen on itsekin ihana käpertyä nukkumaan, on joskus kuitenkin edessä tilanne, että vauvojen nukkuessa olisi itse samanaikaisesti saatava tehtyä päivän askareita. Vauvat usein havahtuvatkin lämpöisen sylin karatessa omiin puuhiin. Kaksosten unipesästä lämpö ja pehmeys ei karkaa. Unipesässä vauvoilla on lämpöinen ja turvallinen olo ajasta ja paikasta riippumatta. Arjen puuhat hoituvat kaksosten nukkuessa lähellä omassa pesässään.

Kaksosten unipesä kulkee aina kätevästi mukana siellä, missä ikinä uni pääseekin vauvat yllättämään. Vauvanpesä toimii mainiosti niin kotona kuin kylässäkin. Unipesä on todella kätevä myös reissussa. Se menee hyvin pieneen tilaan, eikä näin ollen vie juurikaan tilaa matkalaukussasi. Unipesä on myös erittäin kevyt ja kulkeutuu vaivatta mukana tuomaan tuttua ja turvallista oloa pienokaisellesi myös matkustamisen aikana. Kaksosten unipesä on vauvoille sopivan kokoinen ja sopii juuri sinne, minne sen ikinä haluatkin asettaa. Unipesä antaa vanhemmille mahdollisuuden saada hetkeksi kädet vapaiksi tietäen samalla, että pienillä on lämmin ja hyvä olla.

Miksi juuri meidän Yours Mine Design kaksosten unipesä?

  • Yours Mine Design- kaksosten unipesä on lämmin, mukava ja kaunis!
  • Yours Mine Design- kaksosten unipesä on valmistettu käsityönä Suomessa laadukkaasta mulesing vapaasta merinovillasta
  • Kaksosten unipesä tehdään tilauksesta rakkaudella juuri sinun vauvallesi
  • Merinovillamme on materiaalina mitä parhain! Se on ihanan lämmin ja pehmeä olematta kuitenkaan lainkaan hiostava.
  • Merinovillamme on varsin huono kasvualusta mikrobeille, joten sen voikin sanoa olevan luonnostaan antibakteerinen.
  • Yours Mine Designin unipesän reunat ovat pehmeät ja joustavat. Joustavuutensa ansiosta myös imetys onnistuu helposti ilman, että vauvoja välttämättä tarvitsee nostaa unipesästä pois imetyksen ajaksi.
  • Yours Mine Designin unipesän muhkea ja kookas neulos on upea sisustuselementti! Yksinkertainen luonnonvaalea/kylmäharmaa solahtaa helposti kodin muuhun sisustukseen.

 

Mikä on Yours Mine Design

Yours Mine Design on suomalainen brändi, jonka tuotevalikoima koostuu sisustus- ja lahjatuotteista. Yours Mine Design on perustettu vuonna 2017, kun perustaja Elina Rapeli halusi luoda lapsilleen laadukkaista materiaaleista kestäviä ja kauniita tuotteita. Valmistamme tuotteemme hienoimmista luonnonmateriaaleista. Tuotteemme valmistetaan mahdollisuuksien mukaan Suomessa. Ulkomailla valitsemme tehtaat ja materiaalit tarkoin. Vaadimme yhteistyöyrityksiltä korkeaa moraalista ja eettistä toimintatapaa.

Syksyllä vuonna 2018 Yours Mine Design kasvoi harrastuksesta työksi. Yours Mine Designin arvoja ovat laatu, luotettavuus, joustavuus ja aitous. Tarkoituksena on valmistaa kestäviä tuotteita ja näin osaltamme vaikuttaa, minkälaisen maailman jätämme tuleville sukupolville.

 

Materiaalimme

Merinovilla

Unipesämme valmistetaan pehmeästä merinovillasta, joka on luonnonkuitu. Merinovilla saadaan keritsemällä lampaan villa. Merinovillakuidun kyky imeä kosteutta ja eristää lämpöä on loistava. Se ei kutita eikä pistele iholla, mutta siinä on muuten kaikki villan hyvät ominaisuudet. Merinovilla lämmittää tehokkaasti. Se imee kosteuden pois iholta, on antibakteerista eikä sitä tarvitse pestä.

Kastuessaan villa turpoaa ja kihartuu entisestään ja sen kiharojen kuitujen väliin sitoutuu ilmaa. Tästä syystä merinovilla tuntuu kosteanakin lämpimältä.

Mitä tarkoittaa mulesing vapaa- merinovilla?

Meille eettisyys ja eläinten hyvinvointi on hyvin tärkeää, joten siksi käytämme merinovillana tuotteissamme ehdottomasti mulesing vapaata merinovillaa. Lampaan ihon poimuihin voi pesiytyä erilaisia loisia, joiden lisääntyessä lammas voi sairastua ja menehtyä. Mulesing on toimenpide, jossa lampaan ihoa leikataan, jottei loiset pääsisi ihopoimuihin. Tämä on kuitenkin lampaalle hyvin kivulias ja stressaava toimenpide ja toimenpiteen aiheuttavat haavat ovat alttiita tulehduksille. Lampaan hyvinvoinnista voi ja pitää huolehtia muulla tavalla. Lampaan hyvä hygienia ja elinolosuhteet ovat suuressa osassa lampaan hyvinvoinnin kannalta. Eettisesti tuotettu, mulesing vapaa merinovilla on myös laadukkaampaa.

Miten merinovillaa huolletaan?

Merinovilla on helppohoitoinen materiaali, jonka puhdistukseen riittää yleensä pelkkä tuuletus. Eettisesti valmistettu, mulesing vapaa merinovilla on todella laadukas ja pitkäikäinen materiaali. Merinovillasta valmistettua tuotetta ei kannata pestä koneessa. Jos tuote on kuitenkin aivan pakko pestä, se kannattaa tehdä villaohjelmalla sekä villanpesu aineella. Myös eläinten karvat lähtevät merinovillaisesta unipesästä kätevästi pelkällä ravistelulla.

 

 

 

 

 

Lisätiedot

Paino2 kg