Kaksosten unipesä

197,40 

Merinovillainen kaksosten unipesä antaa vauvoillesi pehmeän ja lämpimän alun elämään. Jokainen unipesä valmistetaan käsin tilauksesta.

Kaksosten unipesä on 70cm leveä ja korkea.

 

Valmistamme käsityönä unipesät tilauksesta. Toimitusaika on 10-14 arkipäivää.

Lisää värejä ja yhdistelmiä voit tiedustella myynti@yoursminedesign.fi

 

Ikäsuositus: 0-6kk

Väri: Luonnonvalkoinen

Koko: 70 x 70cm

Materiaali: 100% mulesing vapaa merinovilla. Esikehrätyn merinovillan pintaa ei ole kierretty kiinni kuten langoissa. Pinta saattaa tästä johtuen päästää haituvaa, tämä on materiaalin ominaisuus.

Hoito-ohje: Poista pöly ja eläinten karvat ravistelemalla. Haitua voit poistaa kiertämällä ja vetämällä sitä villan suuntaan. Ravistelemalla pesää, saat myös mahdollisesti venyneitä silmukoita tasaantumaan.

 

Valmistus: suunniteltu ja käsin valmistettu Suomessa

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Lisää suosikkilistalleni
Lisää suosikkilistalleni
EAN: N/A Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kaksosten unipesä antibakteerisesta merinovillasta

Pehmeä ja lämmin unipesä onkin vauvoille turvallinen paikka tutustua maailman menoon ja vilskeeseen. Nähdä ne talven ensimmäiset lumihiutaleet ja tuntea kevään poskia hennosti lämmittävät auringonsäteet. Kietoa pienet kädet vanhempien niin suurilta tuntuvien sormien ympärille ja hamuilla uteliaana kohti ympärillä suurena ja avarana aukeavaa maailmaa.

Suomalaista käsityötä

Yours Mine Designin ainutlaatuinen vauvan unipesä on valmistettu käsin koto-Suomessa. Materiaalina tässä käytännöllisessä tuotteessa on käytetty parasta mahdollista mulesing-vapaata merinovillaa. Näin ollen voit olla varma, että lapsesi turvasatama on valmistettu eläinten parasta ajatellen! Yours Mine Designin valikoimasta löydät unipesiä kahdessa eri koossa.

Materiaalina merinovilla on ihanan lämmin ja pehmeä, mutta ei kuitenkaan hiostava. Merinovilla on varsin huono kasvualusta mikrobeille, joten sen voikin sanoa olevan luonnostaan antibakteerinen. Villa ei myös juurikaan sido itseensä hajuja, joten mitä tulee pyykkäämiseen, usein pelkkä reilu tuuletus riittää koneessa pesemisen sijaan. Pölyn ja eläinten karvat voi poistaa helposti unipesää ravistelemalla.

Unipesässämme käytetty merinovilla on esikehrättyä, mikä tarkoittaa, että sen pintaa ei ole kierretty kiinni kuten langoissa. Tästä johtuen pesän pinnasta saattaa lähteä pienenpientä hahtuvaa. Ne voi poistaa kiertämällä ja vetämällä sitä villan suuntaan. Erittäin yksinkertaista huoltoa siis!

Yours Mine Designin vauvan unipesä sopii lattialle, pinnasänkyyn tai rattaisiin

Pehmeän ja joustavan materiaalinsa ansiosta unipesää voi myös käyttää erittäin monipuolisesti. Voit esimerkiksi asettaa sen sellaisenaan lattialle tai jollekin tasolle, kuten sohvalle, sängylle tai nojatuoliin. Voit kuitenkin käyttää sitä myös esimerkiksi rattaissa, pinnasängyssä tai kehdossa. Oikeastaan lämpöinen vauvojen unipesä sopii kaikkialle, missä lapsesi vain saa unen päästä kiinni. 

Mikäli olet tarkka kotisi ja etenkin lastenhuoneesi sisustuksesta, vauvan unipesä ei tuota ongelmia tälläkään saralla. Yksinkertainen luonnonvaalea väri takaa, että pesä solahtaa helposti osaksi kotiasi. Sen muhkea ja kookas neulos toimii itsessään jo yhtenä sisustuselementtinä!

Anna siis lapsellesi parasta mahdollista turvaa ja hellyyttä. Anna pienokaisesi unelmoida tulevista seikkailuista ja koitoksista unipesän pehmeästä ja rauhallisesta huomasta käsin. Sieltä hän lähtee valloittamaan maailman, yksi askel kerrallaan.

Parhaat unet vauvallesi

Vauvojen unipesä on erittäin pehmeä sekä mukava alusta vauvan unihetkiä varten. Turvallisuuden tunne sekä rauhallisuus ovat tuntemuksia, joita vauvat usein kokevat, kun heidät laitetaan tällaiseen pesää unta varten. Yours Mine Designin tuotteet on suunniteltu aina loppukäyttäjää ajatellen, joten tässäkin tapauksessa vauvojen “asettamat” ehdot ovat kaiken A ja O.

Pehmeä merinovillamme on myös erittäin hyvin lämpöä pitävä sekä takaisin iholle heijastavaa materiaalia. Vauva ei koe lämpöä pelkästään peiton avulla vaan myös alapuolelta unipesän toimesta. Näin vauvalle tulee kokonaisvaltainen ja lämmin olo unipesässä, mikä nostaa turvallisuuden ja uneliaisuuden tunnetta.

Vauvan unipesä takaa unet paikasta riippumatta

Matkustaminen on stressaavaa jopa meille aikuisille. Oma sänky sekä tuttu toimintaympäristö jää kotiin, ylimääräisiä ärsykkeitä on tarjolla joka puolella ja matkatessa ilmestyy aina odottamattomia mutkia matkaan. Vaikka vauvat ovat yleensä näistä mutkista autuaan tietämättömiä, uusi ympäristö sekä uudet kokemukset väsyttävät ja voivat rasittaa.

On siis erityisen tärkeää taata vauvalle hyvät unet myös reissussa. Vauvan unipesä kulkee kätevästi mukana keveytensä sekä pienen kokonsa ansioista. Se on helppo pakata mukaan niin autoon kuin vaikkapa junaan, eikä laukkuun tule painoa lisää juuri ollenkaan. Ja mikä tärkeintä, vauvallasi on tuttu ja turvallinen uniympäristö, vaikka katto ja seinät ympärillä saattaisivatkin vaihtua.

Huolehdi siis vauvasi unista ja osta meiltä unipesä vauvallesi.

Lisätiedot

Paino2 kg