Lämpöpussi

109,90 

Yours Mine Designin lämpöpussi on valmistettu erittäin pehmeästä ja lämpimästä esikehrätystä merinovillasta. Pienokaisesi voi uinua rattaissa ja kerätä voimia tuleviin koitoksiin tässä merinovillaisessa lämpöpussissa.

Lämpöpussin mukana tulee 4 nahkaista lenkkiä.

  • Koko: 40cm x 70cm
  • Materiaali: 100% mulesing vapaa merinovilla
  • Hoito-ohje: Suosittelemme pelkkää tuulettamista
  • Valmistus: valmistettu käsin Suomessa
  • 4 nahkalenkkiä, valmistettu Suomessa

 

Valmistamme käsityönä lämpöpussit tilauksesta. Toimitusaika on 7-14 arkipäivää.

Lisää värejä ja yhdistelmiä voit tiedustella myynti@yoursminedesign.fi

 

HarmaaHarmaaLuonnonvalkoinenLuonnonvalkoinenVanha RoosaVanha RoosaHarmaa pohja, luonnonvalkoinen peittoHarmaa pohja, luonnonvalkoinen peittoMusta pohja, okra peittoMusta pohja, okra peitto
MustaMustaRuskeaRuskea
Poista
Lisää suosikkilistalleni
Lisää suosikkilistalleni
EAN: N/A Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Lämpöpussi pitää lapsesi lämpimänä koleallakin säällä

Ulkona paukkuu pakkanen tai ujeltaa viileä pohjoistuuli, lapsen lämpimästi pukeminen ulkoilua varten korostuu entisestään. Ei saisi tulla kylmä, mutta ei kuumakaan. Millaisen viltin alle rakkaimpani pitäisi peitellä vaunuissa, millä pitää myös selkäpuoli lämpimänä, ettei kylmyys pääse hohkaamaan läpi pohjan kautta? Näiden kysymyksien kanssa jokainen pienten lasten vanhempi varmasti painii syksyn ja talven vaihtelevien sääolosuhteiden iskiessä. Meillä on sinulle vastaus: merinovillasta valmistettu lämpöpussi. Tämä Yours Mine Designin ihanuus vastaa kaikkiin toiveisiisi ja tekee vaunulenkeistä sekä ulkona nukuttamisesta helpompaa!

Lämpöpussi sopii erityisesti lapsen herkälle iholle

Your Mine Designin lämpöpussi on valmistettu erittäin pehmeästä ja lämpimästä esikehrätystä merinovillasta. Käyttämämme villa on mulesing-vapaata, joten pienokaisesi voi uinua ja kerätä voimia tuleviin koitoksiin sellaiseen tuotteeseen käpertyneenä, joka on valmistettu eläinten parasta ajatellen.

Materiaalina merinovilla sopii täydellisesti Suomen oikukkaaseen ja toisinaan hampaita kalisuttavaan säähän, sillä sen kyky säädellä lämpöä on vertaansa vailla. Se sitoo itseensä tehokkaasti ilmaa luoden lämpöä eristävän kerroksen, joka pitää vauvasi lämpimänä elohopean tippuessa reilustikin nollan alapuolelle, mutta toisaalta taas viileänä lämpöaallon yllättäessä. Tuotteen ehdottomasti paras puoli on kuitenkin se, ettei se hiosta: lämpöpussi tarjoaa pienokaisellesi juuri sopivan lämpöisen ympäristön laskea lampaita ja kerätä energiaa uusiin seikkailuihin.

Rakkautta, lämpöä ja turvaa samassa paketissa

Lämpöpussi on erinomaisten ominaisuuksiensa lisäksi myös varsin monikäyttöinen, ja sitä voi käyttää huolettomasti myös sisätiloissa. Mikäli poikkeat vaunulenkillä esimerkiksi kahvilaan, voi lapsesi jatkaa uniaan lämpöpussissa sylissäsi samalla, kun istahdat alas nauttimaan lämpimästä juomasta ja herkullisesta leivoksesta. Laatuaikaa sekä sinulle että pienokaisellesi!

Tuote on saatavana kahdessa eri värissä: lilana tai harmaavalkoisena (harmaa pohja, valkoinen peitto). Lisää värejä tai yhdistelmä vaihtoehtoja voit tiedustella, myynti@yoursminedesign.fi. Pelkistetyn väripaletin tai kirjavamman valikoiman ystävä, löydät varmasti mieleisesi sävyn. Lämpöpesä tuo myös omanlaistaan piristystä sisustukseen, ja mikäli lastenhuoneesta löytyy jo ennestään Yours Mine Designin Baby Birdnest – unipesä tai Jättineulepeitto, on yhteensopivuus taattu.

Lämpöpesä on täydellinen yhdistelmä rakkautta, lämpöä ja turvaa – asioita, joita jokainen kasvava lapsi tarvitsee kohdatakseen häntä ympäröivän suuren maailman. Yours Mine Designin lämpöpussi antaa pienokaisellesi kaikki nämä, ja paljon enemmän.

Lisätiedot

MitatEi saatavilla/-tietoa
Nahkalenkki

Musta, Ruskea