Liiku – liikuta -tarrat

8,00 

Liiku – liikuta -tarrat on tehty perheille tuomaan yhteistä tekemistä. Muista liikunnan tärkeys ja kannusta lapsia kokeilemaan uutta ja haastamaan itseään. Arkissa on 26 erilaista liikettä, 2 kappaletta kutakin liikettä. Jokaiselle viikolle haaste ympärivuoden!

Suunniteltu Suomessa, valmistettu Suomessa. Tarroissa on kevyempi liimapinta mikä mahdollistaa tarran siirtämisen ennen kiinnitypinnan kuivumista.

Pystytte siihen! Yhdessä olemme enemmän.

 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Lisää suosikkilistalleni
Lisää suosikkilistalleni

Kuvaus

Tarrat tuovat iloa ja liikettä arkeesi

Oletko ajatellut, että perheesi pitäisi liikkua enemmän yhdessä tai yrittää tehdä edes pientä taukojumppaa keskellä kiireistä ja pyörremyrskymäistä arkea? Meillä Yours Mine Designilla on ratkaisu juuri sinun ongelmaasi: Liiku – liikuta -tarrat!

Näiden urheilullisten tarrojen voimalla omien rutiinien keskelle on helppo luoda edes pieni hetki aikaa liikunnalle. Ja ennen kuin huomaatkaan, myös liikkumisesta on tullut vankkumaton osa sinun ja perheesi arkirutiineja.

Tarrat haastavat koko perheen liikkumaan

Mitä nämä mystiset Liiku – liikuta -tarrat sitten oikein ovat? Paketista löytyy tarroja, joissa henkilöt on kuvattu tekemässä erilaisia liikkeitä, kuten käsilläseisontaa, niskaseisontaa tai vaikkapa istumaan nousuja. Arkissa on yhteensä 26 erilaista ja eritasoista liikettä, kaksi kappaletta kutakin. Näin ollen paketissa on yhteensä 52 erilaista liikunta-aiheista tarraa. Sopivasti yksi vuoden jokaiselle viikolle, uudesta vuodesta juhannukseen ja aina jouluun saakka.

Mitä näillä sitten pitäisi tehdä? Mitään sääntöähän ei ole, voit liimailla niitä ihan minne mielesi tekee, vain taivas on rajana! Mutta oli meillä näiden suunnitteluvaiheessa ollut mielessä ihan konkreettinen tapa, miten tarrat voisivat hyödyttää perheitä heidän arjessaan.

Kuten edellä jo tuli mainittua, yhdessä arkissa on yhteensä 52 tarraa, yksi vuoden jokaiselle viikolle. Liimaa yksi tarra jokaisen viikon kohdalle, ja tee kyseisellä viikolla kuvan osoittama liike yhdessä perheesi kanssa. Helppo ja hauska tapa saada lapsetkin liikkumaan sekä kokeilemaan uusia asioita!

Tarrojen tekemisessä on hyödynnetty kotimaista osaamista

Tämä hulvaton, mutta samalla erittäin hyödyllinen tarrapaketti on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, joten kyseessä on ihan ehta kotimainen design. Tarroissa on normaalia kevyempi liimapinta, mikä mahdollistaa niiden siirtämisen ennen kiinnityspinnan kuivumista. Jos oletkin vaikka läntännyt päälläseisontatarran väärälle viikolle, ja haluat sijoittaa sen myöhemmäksi, niin tämä on täysin mahdollista.

Joten mikäli haluat hiukan lisää liikettä arkeesi, tai vaan tehdä enemmän asioita perheesi kanssa, nämä tarrat ovat siihen oiva ratkaisu. Samalla kaikki saavat vaihtelua ja rytmiä arkeen, ja ehkä oppivat siinä samalla uuden taidon jos toisenkin. Ja eikös se niin mene, että perhe, joka liikkuu yhdessä, pysyy yhdessä?

Lisätiedot

Paino0,03 kg