- 50%

Meidän Perheen Hetket -kirja

34,90  17,45 

Paperi 300g kierrätyspaperia

Kannet valmistettu käsityönä Suomessa. Kansissa musta foliopainatus.

Sivuja yhteensä 74.

Pituus 34 cm

Leveys 23 cm

Korkeus 4,3cm

43 varastossa

Lisää suosikkilistalleni
Lisää suosikkilistalleni
EAN: N/A Tuotetunnus (SKU): K0419 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

  

Meidän Perheen Hetket – kirja

 

Yhteiset hetket rakkaimpiemme kanssa ovat niitä jotka ovat merkityksellisiä ja jotka haluat muistaa ikuisesti.

Meidän Perheen Hetket on itsetäytettävä kirja, jonka tarinan kirjoittaa teidän perhe yhdessä.Elämä muodostuu hetkistä ja Meidän Perheen Hetket on ihana tapa koota perheen yhteiset muistot yksien kansien väliin. Kirjaan voitte säilöä perheen yhteiset hetket, lapsuuden hauskimmat päivät ja onnellisimmat muistot.

Suunniteltu yhdessä asiakkaiden kanssa.

Parhaiten teidän perheitä palvellaksemme, Meidän Perheen Hetket on suunniteltu yhdessä asiakkaidemme kanssa.Meidän Perheen Hetket on jaoteltu vuodenaikojen mukaan, mutta siirrettävien sivujen ansiosta, voit koostaa kirjan juuri teidän perheelle parhaiten sopivaksi. Voitte tehdä oman kirjan vaikka joka vuodelle. Kirjassa on mukana myös tyhjiä sivuja jotka voitte lisätä haluamaanne kohtaan. Kirjaa voi käyttää kuva albumin tapaan, mutta mukaan voi tallettaa muitakin muistoja, elokuvalipun, kevään enismmäisen esikon, syksyisen metsäretken kauneimman lehden, kirjeen joulupukille tai vaikka syntymäpäiväjuhlilta jääneen koristeen. Kirjaan on valmiiksi sanoitettu perheen yhteisiä aiheita, mutta teemoja ei ole rajattu liian tarkkaan, eli kullekkin muistolle löytyy varmasti paikkansa.

Kirja sisältää yhteensä 74 sivua, joista 4 sivua on varattu meidän perheen esittelylle, kullekkin vuodenajalle on varattuna useampi sivu,
4 syntymäpäiväsivua ja 15 tyhjää sivua jotka voitte täyttää mielenne mukaan. Tyhjät sivut voi käyttää myös vaikka lasten parhaille piirrustuksille ja maalauksille. Takaata löytyy myös läpällinen tasku, johon voi säilöä lisää muistoja matkan varrelta. Jotta väliin säilötyt muistot eivät katoisi, kirja suljetaan siihen kiinnitetyllä pehmeällä kuminauhalla. Meidän Perheen Hetkiin on suunnitteilla lisäsivuja, joista voit myöhemmin valita teille sopivimmat.

Kirjan on graafisuudeltaan tuttu Meidän Vuosi -perhekalenterista.

Meidän Perheen Hetkien mukana tulee myös Vinkkikortit kullekkin vuodenajalle.

Vinkkikorteista löytyy vuodenajalle sopivia ideoita hauskoihin koko perheen yhteisiin hetkiin, joista ihania lapsuuden muistoja syntyy; yhteinen kasvienbongausretki, lumiveistosten tekoa, picnic-päivä, kotipuutarhan hoitoa…

Suomessa suunniteltu. Suomessa valmistettu.

Meidän Perheen Hetket on valmistettu Suomessa, Helsinkiläisessä perheyrityksessä. Sisäsivut ovat valmistettu vahvasta kierrätyspaperista. Kovat päällikannet on tehty käsityönä.

Mitat:
Leveys: 32cm
Korkeus: 23cm
Syvyys: 4,5cm

Kannet:
Sivut: 300g kierrätyspaperi

Lisätiedot

Paino 1,5 kg
Mitat 32 × 23 × 4,5 cm