- 50%

Meidän Vuosi -perhekalenteri 2020 – 5 saraketta

18,40  9,20 

Yours Mine Designin perhekalenteri on uudistettu vuodelle 2020!

 • Laskutasku
 • Viisi saraketta
 • Erillinen tila muistiinpanoille.
 • Viikkonumerointi
 • Viikkojen jaottelu
 • Pyhäpäivät
 • Yleisimmät juhlapäivät.
 • Korkeus 45,3 cm
 • Leveys 33,4cm
 • Valkoinen wire-sidonta
 • Paperi, 170g

 

 • Valmistettu Suomessa

Varasto loppu

Lisää suosikkilistalleni
Lisää suosikkilistalleni
EAN: 6429810100351 Tuotetunnus (SKU): MV20205 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Yours Mine Designin perhekalenteri on uudistettu vuodelle 2019! Kalenterissa on viisi saraketta ja erillinen tila muistiinpanoille. Kalenterissa on viikkonumerointi ja viikkojen jaottelu.

Kalenterin paperi on tyylikäs silk-pintainen johon jää kaunis kirjoitusjälki.

Korkeus 48 cm, leveys 40cm. Valkoinen wire-sidonta. Paperi, 170g.

Lisätiedot

Paino0,5 kg
Mitat45,3 × 26 × 0,6 cm
Perhekalenteri 2020 järjestää arkesi 

Tuntuuko siltä, että perinteisistä seinäkalentereista ei ole mihinkään perheesi arjen organisoimisessa? Tila loppuu aina kesken, kirjoitusjälki on suttuista ja lopulta koko nastalla ilmoitustaululla kiinni ollut komeus rojahtaa alas ja kaikki klemmareilla kiinnitetyt paperilappuset leijailevat eri suuntiin? Ratkaise ongelma ostamalla itsellesi ja perheellesi perhekalenteri 2020. Tästä arjen pelastajasta ei lopu tila kesken, ja ripustaminenkin on helppoa kuin heinänteko! Laskut ja lippulappuset pysyvät laskutaskussa järjestyksessä.

Perhekalenteri 2020 on tilava

2020 vuoden Meidän Vuosi -perhekalenteri on 33,4cm leveä. Kirjoitustilaa on päivälle noin 3 rivin verran. Kalenterin kokonaiskorkeus on 45,3cm

Uskomattoman kokonsa takia perhekalenterin jokainen sivu on järjestelty jo lähtökohtaisesti eri tavalla kuin normaaleissa seinäkalentereissa. Jokainen kuukausi on jaettu kuuteen eri sarakkeeseen, mikä helpottaa arjen hallintaa huomattavasti. Yhteen sarakkeeseen on listattu allekkain päivämäärät, viisi jäljelle jäävää on tarkoitettu jaettaviksi perheenjäsenten kesken. Yhteen sarakkeeseen voi esimerkiksi kirjata äidin, toiseen isän ja loppuihin jokaisen lapsen menot erikseen tai perheen yhteisille menoille oman sarakkeen. Kätevää, eikö? Näin kaikki pysyvät kartalla muiden menoista ja arkea on helpompi suunnitella, kun kaikkien perheenjäsenten aikataulut voi tarkastaa yhdellä vilkaisulla. 

Viikkonumerointi helpottaa arjen hahmottamista

Meidän Vuosi -perhekalenteri 2020 on täysin suomalaista designia, sillä se on suunniteltu ja valmistettu täällä kylmässä Pohjolassa. Kalenterin sivut eivät myöskään ole ihan mitä tahansa materiaalia, vaan erittäin tyylikästä silk-pintaista paperia, johon jää kaunis sekä selkeä kirjoitusjälki.

Emme myöskään ole unohtaneet teitä, jotka tykkäätte hahmottaa vuottanne viikkonumeroiden mukaan, sillä perhekalenteriin on merkattu myös viikkonumerot. Viikot on tämän lisäksi eroteltu toisistaan tummemmilla vaakaviivoilla, joten ajan kulumista sekä isompia kokonaisuuksia on helpompi hahmottaa vain yhdellä nopealla vilkaisulla. Kalenteriin on tietysti merkitty myös pyhäpäivät sekä yleisimmät juhlapäivät.

Perhekalenteri 2020 on siis kaikessa komeudessaan arjen selviytymispaketti, jonka avulla pistät perheesi menot järjestykseen pysyvästi. Ei enää post it -lappuja tai kalenterin marginaaleihin suhrattuja merkintöjä, vaan siisti, selkeä ja järjestelmällinen kalenteri. Tällä kalenterilla otat jälleen arkesi haltuun!