Meidän Vuosi -tarrat

5,00 

Suunniteltu Suomessa, valmistettu Suomessa. Tarroissa on kevyempi liimapinta mikä mahdollistaa tarran siirtämisen ennen kiinnitypinnan kuivumista.

Meidän vuosi -tarrat on tehty vain Meidän vuosi -perhekalenteria varten. Tarroja on 45 per arkki.

 

Varasto loppu

Lisää suosikkilistalleni
Lisää suosikkilistalleni
EAN: N/A Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Tarroja, jotka antavat uutta puhtia perheesi arkeen

Jos olet sen sortin ihminen, että tärkeät päivämäärät, kuten synttärit ja sovitut tapaamiset, tuppaavat unohtumaan tai lipumaan mielessäsi taka-alalle, tarjoamme sinulle ratkaisuksi tarroja. Kyllä, silmäsi näkivät ja aivosi rekisteröivät sanan aivan oikein. Mutta nämä eivät olekaan ihan mitä tahansa kiiltokuvia, vaan ainutlaatuisia Meidän Vuosi -perhekalenteria varten tehtyjä tuotteita. Näillä saat arkesi taas järjestykseen ja muistat helposti ne vähemmänkin tärkeät asiat niiden isojen ja tärkeiden varjossa.

Käytä monipuolisesti

Meidän Vuosi -tarrat on tehty varta vasten Yours Mine Designin verkkokaupassa myytävää Meidän Vuosi -perhekalenteria varten, mutta se ei tarkoita, etteikö niitä voisi käyttää muuallakin. Liimaa niitä vaikkapa vihkojen kansiin tai koristamaan valokuvia, tyyli on vapaa.

Yksi arkki Meidän Vuosi -tarroja sisältää 45 tarraa. Niiden aiheet vaihtelevat lomista ja synttäreistä muistuttavista teksteistä kuviin piparkakuista, lumiukoista ja joulukuusista. Liimaamalla tarroja esimerkiksi syntymäpäivien, harrastusten tai tärkeiden tapaamisten kohdalle, saat yhdellä silmäyksellä kalenteriin hyvän yleiskuvan siitä, mitä on tulossa. Merkitse vaikka piparkakkutalkoot, jouluhulinat tai kesälomat kätevästi ja huomiota herättävästi niin, ettei kenellekään varmasti jää epäselväksi, milloin tapahtuu mitäkin.

Tue kotimaista työtä

Nämä upeat Meidän Vuosi -tarrat on suunniteltu ja valmistettu kotoisassa Suomessa täällä Pohjolan perukoilla. Hankkimalla tarroja saat pientä piristystä arkiseen almanakkaasi ja tuet samalla kotimaista työtä ja designia.

Tarroissa on myös kevyempi liimapinta kuin yleensä, josta johtuen niitä on mahdollista siirtää paikasta toiseen niin kauan ennen kuin kiinnityspinta on kuivunut. Kätevää, jos et oikein osaa päättää, mihin liimaisit mitäkin. Tai jos vaikka tulit sohaisseeksi loman synttäreiden kohdalle, niin muutoksen tekeminen on vielä mahdollista, mikäli kuitenkin huomaat erheesi ajoissa.

Väriä ja selkeyttä arkeen

Jos siis kaipaat perheesi arkeen jonkinlaista järjestystä ja selkeyttä, tässä on tuote, joka tuo edellä mainittujen lisäksi kalenteriisi myös väriä ja iloa. Meidän Vuosi -tarrat ovat sävyiltään pirteitä ja helppoja huomata, joten ne sopivat hyvin huusholliin kuin huusholliin. Näiden tarrojen avulla et enää koskaan unohda rakkaidesi syntymäpäiviä tai tärkeitä tapaamisia. Oletko siis valmis toivottamaan järjestyksen tervetulleeksi kotiisi?

Lisätiedot

Paino0,02 kg