- 40%

Mini-Helmi – Vaaleanpunainen vauvan peitto

69,90  41,94 

Mini-Helmi tuo ihana Helmi-viltin pupusisarus. Suomessa suunniteltu ja valmistettu merinovillainen vauvan peitto, jota on saatavilla neljässä eri kauniissa sävyssä. Mini-Helmeä ilahduttavat pupunkorvat ja tupsuhäntä. Valkoisen ja harmaan vilteistä löydät samanväriset korvat ja hännät. Vaaleanpunaiseen ja vaaleansiniseen olemme käyttäneet viltin samaa väritystä korvan toisella puolella ja toisella puolella on valkoinen väritys kuten myös tupsuissa.

 

  • Väri: Valkoinen, harmaa, vaaleanpunainen ja vaaleansininen
  • Koko: 70 x 100cm
  • Materiaali: 100% mulesing vapaa merinovilla, erittäin pehmeäksi kehrätty
  • Hoito-ohje: Suosittelemme pesua saman väristen kanssa.
  • Pesuohje: Villapesu
  • Valmistus: suunniteltu ja valmistettu Suomessa, viimeistelty käsityönä

Varasto loppu

Lisää suosikkilistalleni
Lisää suosikkilistalleni
EAN: 6429810100030 Tuotetunnus (SKU): V20030 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Vauvan peitto Mini-Helmi

Tämä täydellisen upea kudottu vauvan peitto Mini-Helmi on suloisuudessaan täysin omaa luokkaansa. Jos päiväunien nukkuminen on aiemmin ollut yhtä tuskaa, niin tämän pehmeän ja lämpimän pupuviltin alla huonoinkin torkkuja vaipuu sikeään uneen, ja vanhemmat saavat hetken omaa aikaa. Syvenny siis esimerkiksi jännittävän kirjan tai nopeatahtisen televisiosarjan pariin siksi aikaa, kun rakkaasi lataa akkujaan ja valmistautuu tuleviin koitoksiin.

Vauvan peitto on viimeistelty käsityönä

Mini-Helmi-vauvanpeitto on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, joten se on ehtaa pohjoismaalaista designia. Materiaalina pupuviltissä on käytetty lämmintä ja erittäin pehmeää italialaista mulesing-vapaata merinovillaa.

Materiaalina merinovilla on vertaansa vailla ja sopii loistavasti Suomen vaihtelevaan ja viileään ilmastoon. Merinovilla esimerkiksi säätelee tehokkaasti lämpöä: se sitoo ilmaa ja toimii näin ollen lämpöä eristävänä kerroksena, mutta vastavuoroisesti pitää myös ihon viileämpänä lämpimissä olosuhteissa. Merinovilla sitoo myös kosteutta itseensä, joten se siirtää esimerkiksi hikeä tehokkaasti pois iholta.

Kiitos näiden merinovillan mahtavien ominaisuuksien, lapsesi voi nauttia täysin siemauksin päiväunistaan Mini-Helmi korviin asti vedettynä. Liika kuumuus tai kylmyys ei taatusti pääse iskemään!

Mini-Helmiä saa neljässä eri värissä

Merinovillasta valmistettu vauvan peitto Mini-Helmi on monipuolinen pupuviltti, joka sopii nimestään huolimatta muillekin kuin aivan perheen pienimmille lapsille. Pituutta pupuviltillä on tasantarkkaan metrin verran, leveyttä puolestaan 70 senttimetriä, joten sen alle mahtuu pujahtamaan isompikin lapsi. Mikäli lapset tykkäävät leikkiä esimerkiksi pehmoleluilla, voi niitä peitellä Mini-Helmin alle.

Vilttiä itseään voi myös käyttää oivana leikkikaluna. Mini-Helmiin kuuluu nimittäin oleellisina osina ulkonevat korvat sekä hännän tupsu, joilla voi halutessaan leikkiä esimerkiksi lepohetken aikana. Kirsikkana kakun päälle kaikkien vilttien kovat ja tupsut viimeistellään käsityönä, joten kyseessä on erittäin spesiaali tuote!

Useampi värivaihtoehto pitää myös huolen siitä, että saat lunastettua juuri oman kotisi lastenhuoneen, tai miksei muunkin kodin, sisustukseen ja värimaailmaan sopivan peiton. Tarjolla on esimerkiksi pelkistettyä luonnonvaaleaa ja harmaata. Värien suosijoille Yours Mine Designin verkkokaupasta löytyy puolestaan hentoa vaaleanpunaista sekä vaaleansinistä. Tämä vauvan peitto on selkeästi sekä lapsen että tämän vanhempien mieleen!

Ihana peitto vauvallesi

Mini-Helmi on suunniteltu kestämään leikkimistä ja maailmaan tutustumista, tuomaan käyttäjälle lämpöä uniaikana sekä tärkeimpänä olemaan tuttu ja turvallinen peitto, joka pysyy mukana koko lapsuusiän ajan. Peitto on valmistettu merinovillasta, joka on erittäin kestävä, vähähoitoinen sekä ihanan tuntuinen materiaali. Vauvan voi kääriä peiton sisään lämmintä unihetkeä varten, sitä voi käyttää alustana leikkihetkissä ja vähän vanhempana siitä saa vaikkapa hienon viitan pupun korvineen! Peiton ei olekaan tarkoitus olla isoissa kaupoissa massatuotteena peittoja vastaava vaan yksilöllinen ja vauvalle aidosti tärkeä asia.

Mini-Helmi opettaa myös lapsellesi tärkeitä luonnonläheisiä arvoja. Peiton muodot ja yksityiskohdat ovat inspiroituneet pupusta, mikä on eläimenä hyvin turvallinen, leikkisä sekä maanläheinen. Puput toistuvat usein eri lasten saduissa ja lapsesi voi käyttää Mini-Helmeä noita satuja jäljitteleviin leikkeihin, jolloin hän pääsee itse osaksi tarinaa. Mini-Helmi vauvan peitto on myös valmistettu luonnollisesta merinovillasta, jonka lämpö, pehmeys sekä ihana tunne ovat jotain, mitä keinokuiduilla on äärimmäisen vaikeaa jäljitellä.

Viltti, peitto sekä päiväpeitto vauvallesi

Mini-Helmestä on todella moneksi. Sitä voi käyttää perinteisenä peittona unihetkien aikana. Peitto on äärimmäisen lämmin sekä mukava, mikä parantaa vauvasi unta, helpottaa häntä nukahtamaan sekä tekee nukkumaan käymisestä hieman miellyttävämpää. Ihan perinteinen öisin käytettävä peitto tämä ei ole, mutta peitto sopii siihenkin tarkoitukseen erittäin hyvin. Unihetkiä varten kannattaa myös katsoa ihana unipesämme, joka toimii yhdessä vauvan peiton kanssa pettämättömänä matkalippuna höyhensaarille.

Mini-Helmi on myös vauvasi sekä lapsesi kaveri leikkihetkissä. Peitto muuttuu kätevästi viltiksi, kun sen levittää lattialle tai vaikkapa nurmikolle leikkimisalustaksi. Peiton pituus on metri ja leveys 70cm, joten vauvasi ehtii köllötellä ja tutustua maailmaan sen päällä hyvän aikaa, kunnes hän on riittävän vanha pujahtamaan peiton alle leikkimään. Vilttinä Mini-Helmi toimii myös vanhemmalla iällä esimeriksi hartioille kiedottuna yhteisten lukuhetkien aikaan, iltapäivän välipalahetkissä tai vaikkapa kesäiltana pihakeinussa istuessa. Ja mikä parasta, viltistä löytyy pupun korvat.

Mini-Helmi on persoonallinen päiväpeitto perinteisten marketeista saatavien keinokuitupeittojen sijaan. Kun peitosta löytyy yksityiskohtia, joka erottaa sen selkeästi muista peitoista, voi lapsella syntyä tähän erityinen tunneside. Yksilöllisyys on tärkeää, jotta lapsi voi toteuttaa itseänsä ja kasvaa juuri siksi henkilöksi, joksi hän haluaa tulla. Jos peitossa voi olla pupun korvat, voi minusta tulla mitä tahansa!

Kuinka hyvä päiväpeitto parantaa vauvan ja lapsen unia?

Merinovilla on materiaalina mitä pehmein, lämpimin ja yleisesti ihanin. Merinovillasta tehty vauvan peitto on täydellinen vastakohta kylmän ja jopa kovan tuntuisille keinokuitupeitoille, joista puuttuu persoona täysin. Merinovillan todellisen lämmön sekä ihanuuden tuntee vasta aidosti, kun siihen pääsee kääriytymään itse ja ottamaan testinokoset.

Hyvä päiväpeitto parantaa siis päiväunia sekä nukahtamista. Kun lapsi tai vauva on omassa pesässään omaan peittoonsa kääriytyneenä on hänellä turvallinen ja mukava paikka rauhoittua nukkumaan. Kun peitto pysyy samana päivästä toiseen, syntyy myös nukahtamiseen rutiini, mikä helpottaa joskus hieman hankalia päiväunia. Vauvalle uni on kuitenkin vuorokauden tärkeintä aikaa kasvun kannalta.

Lisätiedot

Paino0,5 kg
Mitat27 × 17 × 2,7 cm