Mini-Helmi

69,90 

Mini-Helmi tuo ihana Helmi-viltin pupusisarus. Suomessa suunniteltu ja valmistettu merinovillainen pupuviltti, jota on saatavilla neljässä eri kauniissa sävyssä. Mini-Helmeä ilahduttavat pupunkorvat ja tupsuhäntä. Valkoisen ja harmaan vilteistä löydät samanväriset korvat ja hännät. Vaaleanpunaiseen ja vaaleansiniseen olemme käyttäneet viltin samaa väritystä korvan toisella puolella ja toisella puolella on valkoinen väritys kuten myös tupsuissa.

 

Tuote on pakattu kauniiseen pakettiin, joten sopii hyvin lahjaksikin.

 

Väri: Valkoinen, harmaa, vaaleanpunainen ja vaaleansininen

Koko: 70 x 100cm

Materiaali: 100% mulesing vapaa merinovilla, erittäin pehmeäksi kehrätty

Hoito-ohje: Suosittelemme pesua saman väristen kanssa 30 asteen käsienpesuohjelmassa

 

Valmistus: suunniteltu ja valmistettu Suomessa

LuonnonvalkoinenVaaleanpunainenVaaleansininenHarmaa
Poista
Lisää suosikkilistalleni
Lisää suosikkilistalleni
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Vauvan peitto Mini-Helmi 

Tämä täydellisen upea kudottu vauvan peitto Mini-Helmi on suloisuudessaan täysin omaa luokkaansa. Jos päiväunien nukkuminen on aiemmin ollut yhtä tuskaa, niin tämän pehmeän ja lämpimän pupuviltin alla huonoinkin torkkuja vaipuu sikeään uneen, ja vanhemmat saavat hetken omaa aikaa. Syvenny siis esimerkiksi jännittävän kirjan tai nopeatahtisen televisiosarjan pariin siksi aikaa, kun rakkaasi lataa akkujaan ja valmistautuu tuleviin koitoksiin.

Vauvan peitto on viimeistelty käsityönä

Mini-Helmi-vauvanpeitto on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, joten se on ehtaa pohjoismaalaista designia. Materiaalina pupuviltissä on käytetty lämmintä ja erittäin pehmeää italialaista mulesing-vapaata merinovillaa.

Materiaalina merinovilla on vertaansa vailla ja sopii loistavasti Suomen vaihtelevaan ja viileään ilmastoon. Merinovilla esimerkiksi säätelee tehokkaasti lämpöä: se sitoo ilmaa ja toimii näin ollen lämpöä eristävänä kerroksena, mutta vastavuoroisesti pitää myös ihon viileämpänä lämpimissä olosuhteissa. Merinovilla sitoo myös kosteutta itseensä, joten se siirtää esimerkiksi hikeä tehokkaasti pois iholta.

Kiitos näiden merinovillan mahtavien ominaisuuksien, lapsesi voi nauttia täysin siemauksin päiväunistaan Mini-Helmi korviin asti vedettynä. Liika kuumuus tai kylmyys ei taatusti pääse iskemään!
Mini-Helmiä saa viidessä eri värissä

Merinovillasta valmistettu vauvan peitto Mini-Helmi on monipuolinen pupuviltti, joka sopii nimestään huolimatta muillekin kuin aivan perheen pienimmille lapsille. Pituutta pupuviltillä on tasantarkkaan metrin verran, leveyttä puolestaan 70 senttimetriä, joten sen alle mahtuu pujahtamaan isompikin lapsi. Mikäli lapset tykkäävät leikkiä esimerkiksi pehmoleluilla, voi niitä peitellä Mini-Helmin alle.

Vilttiä itseään voi myös käyttää oivana leikkikaluna. Mini-Helmiin kuuluu nimittäin oleellisina osina ulkonevat korvat sekä hännän tupsu, joilla voi halutessaan leikkiä esimerkiksi lepohetken aikana. Kirsikkana kakun päälle kaikkien vilttien kovat ja tupsut viimeistellään käsityönä, joten kyseessä on erittäin spesiaali tuote!

Useampi värivaihtoehto pitää myös huolen siitä, että saat lunastettua juuri oman kotisi lastenhuoneen, tai miksei muunkin kodin, sisustukseen ja värimaailmaan sopivan peiton. Tarjolla on esimerkiksi pelkistettyä luonnonvaaleaa ja harmaata. Värien suosijoille Yours Mine Designin verkkokaupasta löytyy puolestaan hentoa vaaleanpunaista sekä vaaleansinistä ja meleerattua sinistä. Tämä vauvan peitto on selkeästi sekä lapsen että tämän vanhempien mieleen!

 

Lisätiedot

Paino 0,5 kg
Mitat 27 × 17 × 8 cm
Väri

Luonnonvalkoinen, Vaaleanpunainen, Vaaleansininen, Meleerattusininen, Harmaa

Saatat myös pitää...