Mini-Helmi

70,00 

Mini-Helmen lanka on esipestyä merinovillaa, ei kutistu pesussa pesuohjetta noudattaessa. Voit pestä jopa 60 asteessa. Suositellaan pesua 40 asteessa.

Mini-Helmi pupuviltin koko on 70cm x 100 cm.

Suunniteltu Suomessa, valmistettu Suomessa.

LuonnonvalkoinenVaaleanpunainenVaaleansininenHarmaa
Poista
Lisää suosikkilistalleni
Lisää suosikkilistalleni
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Vauvan peitto Mini-Helmi 

Tämä täydellisen upea kudottu vauvan peitto Mini-Helmi on suloisuudessaan täysin omaa luokkaansa. Jos päiväunien nukkuminen on aiemmin ollut yhtä tuskaa, niin tämän pehmeän ja lämpimän pupuviltin alla huonoinkin torkkuja vaipuu sikeään uneen, ja vanhemmat saavat hetken omaa aikaa. Syvenny siis esimerkiksi jännittävän kirjan tai nopeatahtisen televisiosarjan pariin siksi aikaa, kun rakkaasi lataa akkujaan ja valmistautuu tuleviin koitoksiin.

Vauvan peitto on viimeistelty käsityönä

Mini-Helmi-vauvanpeitto on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, joten se on ehtaa pohjoismaalaista designia. Materiaalina pupuviltissä on käytetty lämmintä ja erittäin pehmeää italialaista mulesing-vapaata merinovillaa.

Materiaalina merinovilla on vertaansa vailla ja sopii loistavasti Suomen vaihtelevaan ja viileään ilmastoon. Merinovilla esimerkiksi säätelee tehokkaasti lämpöä: se sitoo ilmaa ja toimii näin ollen lämpöä eristävänä kerroksena, mutta vastavuoroisesti pitää myös ihon viileämpänä lämpimissä olosuhteissa. Merinovilla sitoo myös kosteutta itseensä, joten se siirtää esimerkiksi hikeä tehokkaasti pois iholta.

Kiitos näiden merinovillan mahtavien ominaisuuksien, lapsesi voi nauttia täysin siemauksin päiväunistaan Mini-Helmi korviin asti vedettynä. Liika kuumuus tai kylmyys ei taatusti pääse iskemään!
Mini-Helmiä saa viidessä eri värissä

Merinovillasta valmistettu vauvan peitto Mini-Helmi on monipuolinen pupuviltti, joka sopii nimestään huolimatta muillekin kuin aivan perheen pienimmille lapsille. Pituutta pupuviltillä on tasantarkkaan metrin verran, leveyttä puolestaan 70 senttimetriä, joten sen alle mahtuu pujahtamaan isompikin lapsi. Mikäli lapset tykkäävät leikkiä esimerkiksi pehmoleluilla, voi niitä peitellä Mini-Helmin alle.

Vilttiä itseään voi myös käyttää oivana leikkikaluna. Mini-Helmiin kuuluu nimittäin oleellisina osina ulkonevat korvat sekä hännän tupsu, joilla voi halutessaan leikkiä esimerkiksi lepohetken aikana. Kirsikkana kakun päälle kaikkien vilttien kovat ja tupsut viimeistellään käsityönä, joten kyseessä on erittäin spesiaali tuote!

Useampi värivaihtoehto pitää myös huolen siitä, että saat lunastettua juuri oman kotisi lastenhuoneen, tai miksei muunkin kodin, sisustukseen ja värimaailmaan sopivan peiton. Tarjolla on esimerkiksi pelkistettyä luonnonvaaleaa ja harmaata. Värien suosijoille Yours Mine Designin verkkokaupasta löytyy puolestaan hentoa vaaleanpunaista sekä vaaleansinistä ja meleerattua sinistä. Tämä vauvan peitto on selkeästi sekä lapsen että tämän vanhempien mieleen!

 

Lisätiedot

Paino 0,5 kg
Mitat 27 × 17 × 8 cm
Väri

Luonnonvalkoinen, Vaaleanpunainen, Vaaleansininen, Meleerattusininen, Harmaa

Saatat myös pitää...