- 0 - 30%

Meidän Vuosi -perhekalenteri ja tarrat

16,73 

Osta Meidän Vuosi -perhekalenteri yhdessä tarrojen kanssa ja säästä. Voit täydentää pakettia mieleisillä tarroilla valitsemasi paketin lisäksi.

Tuotepaketissa on yksi Meidän Vuosi -perhekalenteri ja yksi valinnainen tarra-arkki.

Kalenteri ja tarrat on sekä suunniteltu että valmistettu Suomessa.

Korkeus 48 cm, leveys 40cm. Valkoinen wire-sidonta. Paperi, 170g.

Poista
Lisää suosikkilistalleni
Lisää suosikkilistalleni
EAN: N/A Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Perhekalenteri laittaa arjen järjestykseen

Oletko saanut tarpeeksesi siitä, että koko perheen aikataulut eivät koskaan mahdu tavalliseen almanakkaan? Että joudut aina turvautumaan kalenterin sivuun kiinnitettäviin pieniin lippulappusiin, joita on pian niin paljon, että koko kuukausi näyttää yhdeltä isolta sekamelskalta? Pelasta arkesi ostamalla perhekalenteri!

Tähän käytännölliseen almanakkaan mahtuvat koko perheen aikataulut, ja mukana tulevilla tarroilla saat merkittyä kätevästi esimerkiksi lomat tai muut tärkeät menot. Tervetuloa järjestelmällinen arki, hyvästi kaaos.

Perhekalenteri on ratkaisu tilan puutteeseen

Yours Mine Designin Meidän Vuosi -perhekalenteri on siitä ainutlaatuinen, että siinä on lähes tuplasti enemmän kokoa kuin normaalissa seinäkalenterissa. Korkeutta almanakalla on huimat 48 cm ja leveyttä puolestaan vähän vähemmän, 40 cm verran.

Suuren ja kätevän kokonsa vuoksi jokainen kuukausi on ollut mahdollista jakaa kuuteen eri sarakkeeseen: yhteen on listattu päivämäärät allekkain, loput viisi on varattu eri perheenjäsenien menoille. Yhden sarakkeen voi esimerkiksi merkitä äidille, toisen isälle ja loput vaikka lapsille tai yhteisille menoille. Näin jokainen pysyy helposti kärryillä omista ja muiden aikatauluista!

Suomalaista designia tyylikkäässä paketissa

Sen lisäksi, että Meidän Vuosi -perhekalenteri on erittäin kätevän kokoinen kiireisen perheen arkeen, on se kaiken kukkuraksi suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Sivut on nitomisen sijaan yhdistetty yhdeksi kompaktiksi paketiksi valkoisella wire-sidonnalla. Näin ollen kalenterin saa kätevästi roikkumaan esimerkiksi taulukoukusta – hyvästi siis nastoilla ilmoitustauluun kiinnitetyt, alati lattialle tipahtavat almanakat!

Väriä tyylikkäillä tarroilla

Perhekalenteri on jo itsessään upea ilmestys, mutta voit tuunata sitä vieläkin tyylikkäämmäksi värikkäillä tarrapaketeilla. Valitse siis perhekalenterin mukaan yksi mieleisesi setti tarroja. Merkitse tärkeimmät asiat, kuten lomat tai synttärit, Meidän Vuosi -tarrapaketista löytyvillä tarroilla, tai ryhdy hempeäksi Pastellivuosi -setin sydämillä ja yksisarvisilla. Liiku – liikuta -tarroilla taas saat liikettä niveliin, kun sivuille alkaa ilmestyä milloin missäkin asennossa venytteleviä ihmishahmoja. Muistuta itseäsi esimerkiksi aikaisemmin sovitusta joogatunnista näillä näpsäköillä tarroilla.

Mikäli arkesi siis tuppaa olemaan yhtä kaaosta ja menot hautautuva hallitsemattomasti toistensa alle, tuo perheesi elämään hiukan järjestystä ostamalla perhekalenteri. Näin saat hommat takaisin raiteilleen ja pyörät taas pyörimään tasaisesti haluamaasi suuntaan!

Lisätiedot

Valitut tarrat kalenterin kanssa

Meidän Vuosi, Meidän pastellivuosi, Meidän perhe liikkuu