- 60%

Piilo huopakassi

19,90  7,96 

Piilo huopakassi on täydellinen säilytyspaikka leluille, lehdille ja kirjoille. Saat sinne myös halutessasi mahtumaan meidän viltitkin kauniisti. Piilo huopakassi säilöö sujuvasti myös vaikka käsityötarvikkeet.

Piknikille pakkaaminen ei ole ikinä ollut näin helppoa! Piilo huopakassi säästää sinut useilta pienemmiltä kasseilta. Valitse tyylikäs, kestävä ja ajaton huopakassi mukaan rientoihin!

Väri: Harmaa

Koko: 30 x 27 x 41cm

Materiaali: 100% huopaa

Hoito-ohje: Käsinpesu

 

Valmistus: suunniteltu Suomessa, valmistettu Kiinassa

Varastossa

Lisää suosikkilistalleni
Lisää suosikkilistalleni
EAN: N/A Osastot: ,

Kuvaus

Tavarat piiloon – mutta minne? Yours Mine Design ratkaisi pulman.

 

Lelut, lehti, viltti – mihin nämä laittaisin? Jokaisen lapsiperheen arkea askarruttava kysymys. Poiskaan ei voi heittää, kaappiinkaan ei voi laittaa, mihin siis? Tähän olemme keksineet ratkaisuksi kauniin huopakassin nimeltä Piilo. Piilo istuu sisustukseen hyvin harmautensa ja selkeytensä vuoksi ja kätkee piiloihinsa todella hyvin tavarat. Tänne voitkin siis päivän päätteeksi laittaa nuo tavarat odottamaan seuraavan päivän seikkailuita.

 

Piilo huopakassi on valmistettu laadukkaasta huovasta. Pehmeytensä ansiosta voit hyvin kerätä esimerkiksi lelut ihan vasta illalla, kun pieni on nukahtanut – hirveetä kolistelua ei nimittäin kuulu kun huovan pehmeys ottaa lelutkin syleilyynsä kuten vilttimme ottaa pehmeään syleilyynsä pikkuisesi. Kantokahvojensa avulla kassia on helppoa myös siirrellä paikasta toiseen.

Tavarat piiloon – mutta minne -ongelma on ratkaistu ja se on teillä tässä, Piilo huopakassi.

Pehmeää säilytystä piilotavaroille tarjoaa Piilo huopakassi.

Lisätiedot

Paino0,5 kg