Baby birdnest – unipesä

154,00 

Käyttämämme merinovilla on esikehrättyä. Esikehrätyn merinovillan pintaa ei ole kierretty kiinni kuten langoissa. Pinta saattaa päästää haituvaa. Tämä ei ole virhe vaan materiaalin ominaisuus. Voit poistaa haituvat, kiertämällä ja vetämällä villan suuntaan. Poista pöly ja eläinten karvat ravistelemalla. Ravistelemalla saat myös mahdollisesti venyneitä silmukoita tasaantumaan.

Baby birdnestin mitat on 75x40x15, 0-6 kk. Jokainen Baby birdnest valmistetaan tilauksesta. Toimitusaika 10-14 päivää.

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Lisää suosikkilistalleni
Lisää suosikkilistalleni
Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Unipesä antibakteerisesta merinovillasta

Juuri se täydellinen vanhemmilleen ja ainutlaatuinen ihme, jota haluaa vaalia kaikelta pahalta ja vaaralliselta, mitä maailma päällään kantaa. Pehmeä ja lämmin unipesä onkin pienokaiselle turvallinen paikka tutustua maailman menoon ja vilskeeseen. Nähdä ne talven ensimmäiset lumihiutaleet ja tuntea kevään poskia hennosti lämmittävät auringonsäteet. Kietoa pienet kädet vanhempien niin suurilta tuntuvien sormien ympärille ja hamuilla uteliaana kohti ympärillä suurena ja avarana aukeavaa maailmaa.

Unipesä on suomalaista käsityötä 

Yours Mine Designin ainutlaatuinen unipesä on valmistettu käsin koto-Suomessa. Materiaalina tässä käytännöllisessä tuotteessa on käytetty parasta mahdollista mulesing-vapaata merinovillaa. Näin ollen voit olla varma, että lapsesi turvasatama on valmistettu eläinten parasta ajatellen!

Materiaalina merinovilla on ihanan lämmin ja pehmeä, mutta ei kuitenkaan hiostava. Merinovilla on varsin huono kasvualusta mikrobeille, joten sen voikin sanoa olevan luonnostaan antibakteerinen. Villa ei myös juurikaan sido itseensä hajuja, joten mitä tulee pyykkäämiseen, usein pelkkä reilu tuuletus riittää koneessa pesemisen sijaan. Pölyn ja eläinten karvat voi poistaa helposti unipesää ravistelemalla.

Unipesässämme käytetty merinovilla on esikehrättyä, mikä tarkoittaa, että sen pintaa ei ole kierretty kiinni kuten langoissa. Tästä johtuen pesän pinnasta saattaa lähteä pienenpientä hahtuvaa. Ne voi poistaa kiertämällä ja vetämällä sitä villan suuntaan. Erittäin yksinkertaista huoltoa siis!

Lattialle, pinnasänkyyn tai rattaisiin

Pehmeän ja joustavan materiaalinsa ansiosta unipesää voi myös käyttää erittäin monipuolisesti. Voit esimerkiksi asettaa sen sellaisenaan lattialle tai jollekin tasolle, kuten sohvalle, sängylle tai nojatuoliin. Voit kuitenkin käyttää sitä myös esimerkiksi rattaissa, pinnasängyssä tai kehdossa. Oikeastaan lämpöinen unipesä sopii kaikkialle, missä lapsesi vain saa unen päästä kiinni. 

Mikäli olet tarkka kotisi ja etenkin lastenhuoneesi sisustuksesta, unipesä ei tuota ongelmia tälläkään saralla. Yksinkertainen luonnonvaalea väri takaa, että pesä solahtaa helposti osaksi kotiasi. Sen muhkea ja kookas neulos toimii itsessään jo yhtenä sisustuselementtinä!

Anna siis lapsellesi parasta mahdollista turvaa ja hellyyttä. Anna pienokaisesi unelmoida tulevista seikkailuista ja koitoksista unipesän pehmeästä ja rauhallisesta huomasta käsin. Sieltä hän lähtee valloittamaan maailman, yksi askel kerrallaan.

Lisätiedot

Pesuohjeet

Jos unipesään tulee nestemäisiä tahroja, poista tahrat heti. Huuhtele tahran kohta kylmässä, juoksevassa vedessä kunnes tahra on poissa. Laita pestyn kohdan molemmille puolille kuivat pyyhkeet, painele kuivaksi. Kuivaa Baby birdnest tasaiselle ja ilmavalle alustalle kunnes se on täysin kuiva. Voit käyttää myös pakastamista bakteerien poistamisessa. Anna Baby birdnestin kuivua ja lämmetä täysin ennen kuin laitat siihen vauvan.

Huomioithan ettei materiaalia tule pestä pesukoneessa. Voit käyttää suojauksessa esimerkiksi harsoliinaa.

Koko

75 x 40 x 15 cm, 0-6 kk