Valkhe

39,90 

Puuvillainen kokonaan kauniin valkoinen Valkhe pupuvilti on upea. Kauniin valkoisen värinsä vuoksi se sopii koristamaan jokaista huonetta luoden skandinaavista henkeä. Viltissä on pupun korvat ja hännän tupsu, jotka on viimeistelty käsin.

 

Tuote on pakattu kauniiseen pakettiin, joten sopii hyvin lahjaksikin.

 

Väri: Valkoinen

Koko: 80 x 107cm

Materiaali: 100% puuvilla

Hoito-ohje: Suosittelemme pesua saman väristen kanssa 40 asteessa.

 

Valmistus: suunniteltu Suomessa, valmistettu Kiinassa

145 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Lisää suosikkilistalleni
Lisää suosikkilistalleni

Kuvaus

Vauvan torkkupeitto Valkhe tarjoaa turvaa ja rauhaa

Vauvan torkkupeitto Valkhe on tuote vailla vertaa! Tämän puuvillaunelman alla lapsesi unelmoi tulevista seikkailuista ja kujeiluista samalla, kun kerää energiaa kasvaakseen ja oppiakseen uusia ihmeellisiä taitoja sekä asioita häntä ympäröivästä maailmasta. Sillä tätä kaikkea Valkhe tarjoaa: turvaa ja rauhaa kasvuun, lepoon ja unelmointiin. Ja kuka vanhempi ei haluaisi antaa rakkaimmansa elämän alkutaipaleella hänelle juuri näitä asioita?

Vauvan torkkupeitto sopii isommillekin lapsille

Valkhe-torkkupeitto on valmistettu pehmeästä ja kaikin puolin ihanasta, lapsesi ihoa hellivästä puuvillasta. Tasaisen, sileän pinnan lisäksi peitosta löytyy myös pupun korvat sekä suloinen hännän tupsu, jotka on viimeistelty tuotteeseen käsityönä. Tämä vauvan torkkupeitto on siis käytännöllisyytensä lisäksi myös jokaisen uteliaan ja leikkisän tenavan unelma, sillä heiluvat korvat ja hännän tupsu tarjoavan ihmeteltävää kerrakseen!

Kooltaan Valkhe-torkkupeitto on 80 cm x 107 cm, eli se sopii vauvojen lisäksi myös jo vähän varttuneemmille taaperoille. Mahtuupa sen alle jopa muutamakin muksu vierailemaan höyhensaarilla samaan aikaan, jos oikein tekee toiselle tilaa!

Valkhea on tällä hetkellä tarjolla vain yhdenvärisenä, valkoisena. Ja mitä valkoisille tekstiileille tuppaa lapsiperheissä käymään? No ne tietysti saattavat likaantua melko helposti, mutta hätä ei ole tämännäköinen! Tämä vauvan torkkupeitto on erittäin helppohoitoinen, eikä sen pesemisessä tarvitse ottaa huomioon kuin muutama pieni yksityiskohta. Ensinnäkin, peitto kannattaa pestä samanväristen, eli vaaleiden, tekstiilien kanssa. Pesuohjelmaksi puolestaan sopii käsinpesuohjelma 30 asteessa. Ei siis mitään rakettitiedettä, vaan melko simppeliä hommaa!

Valkhe täydentää sisustusta neutraaliudellaan

Valkhe-peiton neutraalin värivaihtoehdon ansiosta se on helppo ottaa osaksi lastenhuoneen sisustusta. Joten vanhemmat, tämän torkkupeiton kohdalla ei tarvitse miettiä, että sopiiko se nyt valitsemaanne värimaailmaan tai teemaan vai ei, sillä valkoinen pelaa hyvin yhteen lähes kaiken muun kanssa!

Mikäli muksujen maailman värit siis ovat sieltä tummemmasta päästä, tuo valkoinen näille raikastavaa vastapainoa, ja peitto itsessään toimii pienenä piristävänä yksityiskohtana ja väriläiskänä. Mikäli seinille sudittu maali ja muut tekstiilit sekä huonekalut ovat puolestaan vaaleampia ja hillitympiä, niin Valkhe täydentää tätä muutenkin seesteistä ja raikasta kokonaisuutta täydellisesti. Niin tai näin, Valkhen kanssa ei voi kuin voittaa!

Saatat myös pitää...