Baby birdnest – vauvan unipesä, 40×70 luonnonvalkoinen

167,40 

Merinovillainen unipesä suojelee sinunkin pienokaistasi. Jokainen unipesä valmistetaan sinulle käsin tilauksesta. Pehmeä pesä sopii esim. rattaille tai sohvalle tuudittamaan lämpimään uneen.

Baby birdnest on valittu House&Gardenin huhtikuu/2019 ja kesäkuu/2019 numeroon. Unipesä hurmasi lukijoita myös britti-Voguen sivuilla toukokuu/2019 ja kesäkuu/2019 numeroissa.

 

Valmistamme käsityönä unipesät tilauksesta. Toimitusaika on 10-14 arkipäivää.

Lisää värejä ja yhdistelmiä voit tiedustella myynti@yoursminedesign.fi

 

Ikäsuositus: 0-6kk

Väri: Luonnonvalkoinen

Koko: 40 x 70cm

Materiaali: 100% mulesing vapaa merinovilla. Esikehrätyn merinovillan pintaa ei ole kierretty kiinni kuten langoissa. Pinta saattaa tästä johtuen päästää haituvaa, tämä on materiaalin ominaisuus.

Hoito-ohje: Poista pöly ja eläinten karvat ravistelemalla. Haitua voit poistaa kiertämällä ja vetämällä sitä villan suuntaan. Ravistelemalla pesää, saat myös mahdollisesti venyneitä silmukoita tasaantumaan.

 

Valmistus: suunniteltu ja käsin valmistettu Suomessa

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Lisää suosikkilistalleni
Lisää suosikkilistalleni
EAN: 6429810100009 Tuotetunnus (SKU): U30020 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

YOURS MINE DESIGN UNIPESÄ

 

Vauvan merinovillainen unipesä on Sinun pienokaisesi ikioma, tuttu ja turvallinen paikka.  Tämä unipesä on sekä kaunis, suloinen että lämmin. Unipesässä jälkikasvusi voi nähdä kauniita unia tai vain katsella ja ihmetellä ympäröivää maailmaa ajasta ja paikasta riippumatta.  Unipesää voit käyttää niin sohvalla, sängyllä, vaunuissa, nojatuolissa kuin vaikkapa lattiallakin.

Yours Mine Designin merinovillainen vauvan unipesä kulkee aina kätevästi mukana siellä, missä ikinä uni pääseekin vauvan yllättämään. Vauvanpesä toimii mainiosti niin kotona kuin kylässäkin. Tämä unipesä on todella kätevä myös reissussa. Se menee hyvin pieneen tilaan, eikä näin ollen vie juurikaan tilaa matkalaukussasi. Unipesä on myös erittäin kevyt ja kulkeutuu vaivatta mukana tuomaan tuttua ja turvallista oloa pienokaisellesi myös matkustamisen aikana. Pesä on vauvalle sopivan kokoinen ja sopii juuri sinne, minne sen ikinä haluatkin asettaa. Unipesä antaa vanhemmille mahdollisuuden saada hetkeksi kädet vapaiksi tietäen samalla, että vauvalla on lämmin ja hyvä olla.

Yours Mine Design- unipesä on tehty parhaasta mahdollisesta, mulesing vapaasta merinovillasta. Se on siis eettisesti ja eläinten parasta ajatellen valmistettu. Merinovilla materiaalina takaa perheen uusimman tulokkaan unelle sopivan lämpötilan. Vauvan merinovillaista unipesää voi käyttää niin talvella kuin kesälläkin materiaalinsa ansiosta. Unipesä ei hiosta kesällä, mutta on riittävän lämmin talvella. Se on materiaalinsa puolesta myös antibakteerinen ja helppo puhdistaa. Yleensä pelkkä ravistelu riittää unipesän puhdistamiseksi.

Luonnonvalkoinen Yours Mine Design vauvapesä on myös todella kaunis ja sen muhkea ja kookas neulos on sisustuselementti jo itsessään. Jokainen unipesä valmistetaan käsityönä Suomessa. Se tehdään rakkaudella tilauksesta juuri sinun silmäteräsi unta ajatellen.

Vauvan uni

Uni on jokaisen vauvaperheen yleisimpiä puheenaiheita ja vauvan rauhallinen uni heijastuu koko perheen hyvinvointiin. Vastasyntynyt vauva nukkuu suurimman osan vuorokaudesta, mutta vauvojen unentarpeessa on myös yksilöllisiä eroja. Pienen vauvan elämä on täynnä erilaisia vaiheita, myös unen suhteen. Vauvan vuorokausirytmi ja uni muuttuvat vauvan kasvaessa ja kehittyessä. Vauva hakee turvaa, lämpöä ja läheisyyttä myös unen aikana ja mikä onkaan ihanampaa kuin käpertyä vauvan viereen nokosille kuuntelemaan vaimeaa tuhinaa.

Monet vauvaperheet miettivät unijärjestelyjä ja siihen liittyviä hankintoja jo ennen vauvan syntymää: Missä vauvamme nukkuu yöt? Missä vauvamme nukkuu päiväunet? Hankimmeko hänelle oman sängyn tai jonkinlaisen muun nukkumapaikan? Missä vauvan uni olisi mahdollisimman rauhallista ja syvää? Miten me vanhemmat saamme itse nukuttua? Usein perheet haluavat myös vauvalle hankittavien tarvikkeiden materiaalien olevan laadukkaita ja eettisesti valmistettuja. Mistä sitten löytää eettisesti valmistettuja ja laadukkaita lastentarvikkeita?

Ei ole olemassa yhtä ainoaa nukkumistapaa, joka sopisi jokaiselle perheelle. Nukkumistapoja on yhtä monia kuin perheitäkin ja jokainen varmasti löytää ajan mittaan juuri itselleen ja perheelleen sopivat tavat.

Etukäteen voi kuitenkin jo suunnitella tulevaa, onhan pesänrakennusvietti tärkeä osa valmistautumista vauvan syntymään.

Vauvan ja koko perheen rauhalliseen uneen kannattaa panostaa!

Miksi hankkia unipesä?

Sen lämpö ja muotoilu muistuttavat pientä vauvaa äidin kohdun lämmöstä ja turvasta. Unipesä on vauvalle oma, ihana, turvallinen paikka, jossa nukkua tai vain ihmetellä ympäröivää maailmaa. Pieni vauva nukkuu päivän aikana hyvin paljon, eikä vauvalla välttämättä ole vielä tarkkaa vuorokausirytmiä. Vaikka vauvan viereen on itsekin ihana käpertyä nukkumaan, on joskus kuitenkin edessä tilanne, että vauvan nukkuessa olisi itse samanaikaisesti saatava tehtyä päivän askareita. Vauva usein havahtuukin lämpöisen sylin karatessa omiin puuhiin. Unipesästä lämpö ja pehmeys ei karkaa. Unipesässä vauvalla on lämpöinen ja turvallinen olo ajasta ja paikasta riippumatta. Arjen puuhat hoituvat vauvan nukkuessa lähellä omassa pesässään.

Unipesää voi käyttää lähes missä vain: sängyllä, sohvalla, lattialla tai vaikkapa nojatuolilla. Tuttu unipesä tuo turvallisuudentuntua myös vaunuissa. Matkustaessa vauvan nukkuminen saattaa häiriintyä nukkumispaikan vaihtuessa. Unipesä onkin hyvin kätevä myös matkoilla. Unipesää on helppo siirtää paikasta toiseen. Se on kevyt ja pienikokoisuutensa ansiosta helppo pakata mukaan. Vauvalla on myös matkalla oma tuttu ja turvallinen nukkumapaikka, vaikka katto ja seinät ympärillä vaihtuisivatkin. Eikä unipesä ole nimestään huolimatta välttämättä pelkästään nukkumista varten. Unipesä on vauvan oma oleskelupaikka. Mukavassa ja viihtyisässä pesässä vauva on helppo ja kätevä ottaa mukaan seurailemaan perheen touhuja.

Miksi hankkia meidän Yours Mine Desing unipesä?

  • Yours Mine Design- unipesä on lämmin, mukava ja kaunis!
  • Yours Mine Design- unipesä on valmistettu käsityönä Suomessa laadukkaasta mulesing vapaasta merinovillasta
  • Unipesä tehdään tilauksesta rakkaudella juuri sinun vauvallesi
  • Merinovillamme on materiaalina mitä parhain! Se on ihanan lämmin ja pehmeä olematta kuitenkaan lainkaan hiostava.
  • Merinovillamme on varsin huono kasvualusta mikrobeille, joten sen voikin sanoa olevan luonnostaan antibakteerinen.
  • Yours Mine Designin unipesän reunat ovat pehmeät ja joustavat. Joustavuutensa ansiosta myös imetys onnistuu helposti ilman, että vauvaa välttämättä tarvitsee nostaa unipesästä pois imetyksen ajaksi.
  • Yours Mine Designin unipesän muhkea ja kookas neulos on upea sisustuselementti! Yksinkertainen luonnonvaalea/kylmäharmaa solahtaa helposti kodin muuhun sisustukseen.

 

Mikä on Yours Mine Design

Yours Mine Design on suomalainen brändi, jonka tuotevalikoima koostuu sisustus- ja lahjatuotteista. Yours Mine Design on perustettu vuonna 2017, kun perustaja Elina Rapeli halusi luoda lapsilleen laadukkaista materiaaleista kestäviä ja kauniita tuotteita. Valmistamme tuotteemme hienoimmista luonnonmateriaaleista. Tuotteemme valmistetaan mahdollisuuksien mukaan Suomessa. Ulkomailla valitsemme tehtaat ja materiaalit tarkoin. Vaadimme yhteistyöyrityksiltä korkeaa moraalista ja eettistä toimintatapaa.

Syksyllä vuonna 2018 Yours Mine Design kasvoi harrastuksesta työksi. Yours Mine Designin arvoja ovat laatu, luotettavuus, joustavuus ja aitous. Tarkoituksena on valmistaa kestäviä tuotteita ja näin osaltamme vaikuttaa, minkälaisen maailman jätämme tuleville sukupolville.

Materiaalimme

Merinovilla

Unipesämme valmistetaan pehmeästä merinovillasta, joka on luonnonkuitu. Merinovilla saadaan keritsemällä lampaan villa. Merinovillakuidun kyky imeä kosteutta ja eristää lämpöä on loistava. Se ei kutita eikä pistele iholla, mutta siinä on muuten kaikki villan hyvät ominaisuudet. Merinovilla lämmittää tehokkaasti. Se imee kosteuden pois iholta, on antibakteerista eikä sitä tarvitse pestä.

Kastuessaan villa turpoaa ja kihartuu entisestään ja sen kiharojen kuitujen väliin sitoutuu ilmaa. Tästä syystä merinovilla tuntuu kosteanakin lämpimältä.

Mitä tarkoittaa mulesing vapaa- merinovilla?

Meille eettisyys ja eläinten hyvinvointi on hyvin tärkeää, joten siksi käytämme merinovillana tuotteissamme ehdottomasti mulesing vapaata merinovillaa. Lampaan ihon poimuihin voi pesiytyä erilaisia loisia, joiden lisääntyessä lammas voi sairastua ja menehtyä. Mulesing on toimenpide, jossa lampaan ihoa leikataan, jottei loiset pääsisi ihopoimuihin. Tämä on kuitenkin lampaalle hyvin kivulias ja stressaava toimenpide ja toimenpiteen aiheuttavat haavat ovat alttiita tulehduksille. Lampaan hyvinvoinnista voi ja pitää huolehtia muulla tavalla. Lampaan hyvä hygienia ja elinolosuhteet ovat suuressa osassa lampaan hyvinvoinnin kannalta. Eettisesti tuotettu, mulesing vapaa merinovilla on myös laadukkaampaa.

Miten merinovillaa huolletaan?

Merinovilla on helppohoitoinen materiaali, jonka puhdistukseen riittää yleensä pelkkä tuuletus. Eettisesti valmistettu, mulesing vapaa merinovilla on todella laadukas ja pitkäikäinen materiaali. Merinovillasta valmistettua tuotetta ei kannata pestä koneessa. Jos tuote on kuitenkin aivan pakko pestä, se kannattaa tehdä villaohjelmalla sekä villanpesu aineella. Myös eläinten karvat lähtevät merinovillaisesta unipesästä kätevästi pelkällä ravistelulla.

 

Lisätiedot

Pesuohjeet

Jos unipesään tulee nestemäisiä tahroja, poista tahrat heti. Huuhtele tahran kohta kylmässä, juoksevassa vedessä kunnes tahra on poissa. Laita pestyn kohdan molemmille puolille kuivat pyyhkeet, painele kuivaksi. Kuivaa Baby birdnest tasaiselle ja ilmavalle alustalle kunnes se on täysin kuiva. Voit käyttää myös pakastamista bakteerien poistamisessa. Anna Baby birdnestin kuivua ja lämmetä täysin ennen kuin laitat siihen vauvan.

Huomioithan ettei materiaalia tule pestä pesukoneessa. Voit käyttää suojauksessa esimerkiksi harsoliinaa.

Koko

75 x 40 x 15 cm, 0-6 kk

Vauvan unipesä antibakteerisesta merinovillasta

Juuri se täydellinen vanhemmilleen ja ainutlaatuinen ihme, jota haluaa vaalia kaikelta pahalta ja vaaralliselta, mitä maailma päällään kantaa. Pehmeä ja lämmin unipesä onkin pienokaiselle turvallinen paikka tutustua maailman menoon ja vilskeeseen. Nähdä ne talven ensimmäiset lumihiutaleet ja tuntea kevään poskia hennosti lämmittävät auringonsäteet. Kietoa pienet kädet vanhempien niin suurilta tuntuvien sormien ympärille ja hamuilla uteliaana kohti ympärillä suurena ja avarana aukeavaa maailmaa.

Suomalaista käsityötä 

Yours Mine Designin ainutlaatuinen vauvan unipesä on valmistettu käsin koto-Suomessa. Materiaalina tässä käytännöllisessä tuotteessa on käytetty parasta mahdollista mulesing-vapaata merinovillaa. Näin ollen voit olla varma, että lapsesi turvasatama on valmistettu eläinten parasta ajatellen!

Materiaalina merinovilla on ihanan lämmin ja pehmeä, mutta ei kuitenkaan hiostava. Merinovilla on varsin huono kasvualusta mikrobeille, joten sen voikin sanoa olevan luonnostaan antibakteerinen. Villa ei myös juurikaan sido itseensä hajuja, joten mitä tulee pyykkäämiseen, usein pelkkä reilu tuuletus riittää koneessa pesemisen sijaan. Pölyn ja eläinten karvat voi poistaa helposti unipesää ravistelemalla.

Unipesässämme käytetty merinovilla on esikehrättyä, mikä tarkoittaa, että sen pintaa ei ole kierretty kiinni kuten langoissa. Tästä johtuen pesän pinnasta saattaa lähteä pienenpientä hahtuvaa. Ne voi poistaa kiertämällä ja vetämällä sitä villan suuntaan. Erittäin yksinkertaista huoltoa siis!

Yours Mine Designin vauvan unipesä sopii lattialle, pinnasänkyyn tai rattaisiin

Pehmeän ja joustavan materiaalinsa ansiosta unipesää voi myös käyttää erittäin monipuolisesti. Voit esimerkiksi asettaa sen sellaisenaan lattialle tai jollekin tasolle, kuten sohvalle, sängylle tai nojatuoliin. Voit kuitenkin käyttää sitä myös esimerkiksi rattaissa, pinnasängyssä tai kehdossa. Oikeastaan lämpöinen vauvojen unipesä sopii kaikkialle, missä lapsesi vain saa unen päästä kiinni. 

Mikäli olet tarkka kotisi ja etenkin lastenhuoneesi sisustuksesta, vauvan unipesä ei tuota ongelmia tälläkään saralla. Yksinkertainen luonnonvaalea väri takaa, että pesä solahtaa helposti osaksi kotiasi. Sen muhkea ja kookas neulos toimii itsessään jo yhtenä sisustuselementtinä!

Anna siis lapsellesi parasta mahdollista turvaa ja hellyyttä. Anna pienokaisesi unelmoida tulevista seikkailuista ja koitoksista unipesän pehmeästä ja rauhallisesta huomasta käsin. Sieltä hän lähtee valloittamaan maailman, yksi askel kerrallaan.

Parhaat unet vauvallesi

Vauvojen unipesä on erittäin pehmeä sekä mukava alusta vauvan unihetkiä varten. Turvallisuuden tunne sekä rauhallisuus ovat tuntemuksia, joita vauvat usein kokevat, kun heidät laitetaan tällaiseen pesää unta varten. Yours Mine Designin tuotteet on suunniteltu aina loppukäyttäjää ajatellen, joten tässäkin tapauksessa vauvojen “asettamat” ehdot ovat kaiken A ja O.

Pehmeä merinovillamme on myös erittäin hyvin lämpöä pitävä sekä takaisin iholle heijastavaa materiaalia. Vauva ei koe lämpöä pelkästään peiton avulla vaan myös alapuolelta unipesän toimesta. Näin vauvalle tulee kokonaisvaltainen ja lämmin olo unipesässä, mikä nostaa turvallisuuden ja uneliaisuuden tunnetta.

Vauvan unipesä takaa unet paikasta riippumatta

Matkustaminen on stressaavaa jopa meille aikuisille. Oma sänky sekä tuttu toimintaympäristö jää kotiin, ylimääräisiä ärsykkeitä on tarjolla joka puolella ja matkatessa ilmestyy aina odottamattomia mutkia matkaan. Vaikka vauvat ovat yleensä näistä mutkista autuaan tietämättömiä, uusi ympäristö sekä uudet kokemukset väsyttävät ja voivat rasittaa.

On siis erityisen tärkeää taata vauvalle hyvät unet myös reissussa. Vauvan unipesä kulkee kätevästi mukana keveytensä sekä pienen kokonsa ansioista. Se on helppo pakata mukaan niin autoon kuin vaikkapa junaan, eikä laukkuun tule painoa lisää juuri ollenkaan. Ja mikä tärkeintä, vauvallasi on tuttu ja turvallinen uniympäristö, vaikka katto ja seinät ympärillä saattaisivatkin vaihtua.

Huolehdi siis vauvasi unista ja osta meiltä unipesä vauvallesi.