TÖIHIN YOURS MINE DESIGNILLE?

 

Yours Mine Design on kasvava suomalainen pienyritys. Valmistamme laadukkaita tuotteita luonnonmateriaaleista. Vuonna 2019 haluamme kasvaa ja kansainvälistyä. Haluatko olla mukana kasvattamassa pienyritystä kansainvälisille markkinoille?

Yours Mine Design huhkuu luovien ideoiden löytämisestä. Toimimme rohkeasti toteuttaessamme visiotamme. Uskomme laadun olevan aina muodissa. Valmistamme laadukkaita ja kestäviä tuotteita. Näin kannamme osaamme yhteiskuntavastuusta. Kieltäydymme kertakäyttöisyydestä.

Työskentely Yours Mine Designilla vaatii intohimoa ja luovuutta. Meillä ei ole suunniteltuja urapolkuja. Meillä on mielettömiä mahdollisuuksia ja kiinnostavia, vaihtelevia työtehtäviä. Muokkaamme työnkuvaa supervoimiesi ja mielenkiintojesi mukaan. Oletko yrittäjähenkinen ja itseohjautuva? Työotteesi on aktiivinen emmekä pärjää ilman taitojasi ja timanttista persoonaasi?

Voit tutustua Yours Mine Designin tarinaan täällä ja yrityksen perustajaan, Elinaan, voit tutustua blogissamme.

 

HAKEMINEN

Kiinnostaako työ Yours Mine Designilla? Kerro meille mistä olet kiinnostunut niin siviili- kuin työelämässä ja mikä on Sinun supervoimasi? Mikä on timanttinen taitosi jonka haluat tarjota Yours Mine Designin matkalle kasvamaan pienyrityksestä maailmalle?

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen itisme(a)yoursminedesign.fi.

 

ETSITKÖ HARJOITTELUPAIKKAA OPISKELUJEN OHELLA?

Lähetä meille avoin hakemuksesi itisme@yoursminedesign.fi.