MEIDÄN TARINA

 

Yours Mine Design on perustettu vuonna 2017 kun perustaja, Elina Rapeli,Elina Rapeli halusi luoda lapsilleen laadukkaista materiaaleista kauniita ja kestäviä tuotteita. Missio oli valmistuttaa tuotteet Suomessa. Laadukkaat materiaalit ja tuotteiden kestävyys on Elinalla tuotteiden suunnittelun kivijalat. 2018 syksyllä on Yours Mine Design kasvanut harrastuksesta työksi.

Elina on kasvanut kolmilapsisessa perheessä. Elina on 16 vuotiaana tehnyt veljensä kanssa sopimuksen ettei he tule ikinä tekemään töitä yhdessä. 16 vuotta sopimuksesta joutui sisarukset purkaa sopimuksensa ja sopimuksen toinen osapuoli, Petri Rapeli, tuli mukaan yritykseen.

Yours Mine Design syntyi Helsingissä, missä kiire ja valintojen laadukkuus ympäröi päivittäistä elämää. Helsingissä voit nähdä salkkumiehiä kiiruhtamassa pitkin Aleksanterinkatua pörssille tai äitejä lasten kanssa kävelemässä kiireettömästi aamukahville ja leikkipuistoon leikkimään. Helsingissä ympäristö ja katukuva on monimuotoinen. Luottamus ja rehellisyys on korvaamattomia ja niitä arvoja myös me haluamme vaalia.

Lapset, heidän haavoittuvaisuus. Aikuiset, koko maailma lapsille. Haluamme olla luomassa onnellisia muistoja ja hetkiä perheille ja lapsille tärkeiden ihmisten ympäröimänä.

Arvojamme ovat laatu, luotettavuus, joustavuus ja aitous. Me uskomme, että korkea laatu on aina muodissa ja on kunnia tehdä kestäviä tuotteita. Näin voimme vaikuttaa osaltamme siihen, millaisen maailman ja luonnon jätämme tuleville sukupolville.

Yours Mine Design on suomalainen brändi, jonka tuotevalikoima muodostuu sisustus- ja lahjatuotteista. Valmistamme tuotteemme hienoimmista luonnonmateriaaleista. Valmistamme tuotteemme mahdollisuuksien mukaan Suomessa. Suomalaisen käsityöläisyyden tukeminen on meille kunnia-asia.

Ulkomailla valitsemme tehtaat tarkoin ja laadukkaat, kestävää kehitystä tukevat materiaalit. Vaadimme yhteistyöyrityksiltä korkeaa moraalista ja eettistä toimintatapaa. Haluamme heidän jakavan kanssamme samanlaisen arvomaailman. Vastuullisuus, rehellisyys, inhimillisyys ja kunnioitus.

Jättineuletuotteiden merinovilla on Etelä-Amerikkalaista, 100% mulesing-vapaata. Vilteissä käytetty merinovilla on Etelä-Amerikkalaista, 100% mulesing-vapaata ja kehrätty italiassa erittäin hienoksi ja laadukkaaksi langaksi. Käyttämämme puuvilla on ekologisesti viljeltyä.